Jetpack

Dag lieve lezers,

De blogpost van vandaag omvat een overzicht van mijn laatste Instagram posts. Mijn Instagram pagina is in feite mijn meest gebruikte social media kanaal. Ik vind het een leuke app. Op dit moment is het ook de meest populaire wereldwijd en dus een interessante bron als blogger in spe πŸ˜‰

Laten we eens bekijken wat er de voorbije maand op mijn Instagram is verschenen.

Ik ben volop bezig met het ontwikkelen van een nieuw topic op mijn blog, namelijk healthy lifestyle. Een gezonde geest in een gezond lichaam is belangrijk. Ik geloof ook dat als je goed voor jezelf zorgt, je veel beter voor anderen kan zorgen. Je put energie uit selfcare, doordat je naar je eigen noden luistert en deze niet negeert ga je niet snel opgebrand geraken en kan je meer aan in het leven. Ik ben nog volop aan het brainstormen over hoe ik dit onderwerp ga uitbreiden. Ik hou jullie op de hoogte.

Ik had een fantastische verjaardag dit jaar. Ik was omringd door zulke lieve, warme mensen en dat maakt mij ontzettend gelukkig. Mijn beste vriendin was langs geweest samen met mijn mama en we hebben genoten van een stukje taart.

Koken, bakken, ik vind het allemaal heerlijk om te doen. Het leukste vind ik het zoeken naar gezonde alternatieven van lekkernijen. Bijvoorbeeld een friet bij de Mcdo klinkt zo lekker, maar je kan zo eenvoudig thuis je eigen hamburger met friet maken. Ovenfrietjes bevatten minder vet, die van McCain zijn superlekker. Je hebt smalle frietjes, normale frietjes en ook brede frietjes in hun assortiment dus het is zeker voor iedereen wat wils. Als hamburgervlees kan je voor mager rundvlees gaan, wat tevens minder vet bevat. Tot slot verse groentjes ertussen naar eigen keuze en je kan genieten van je heerlijke friet met een pak minder ongezonde ingrediΓ«nten en vetten als je ze gaat afhalen!

Last but not least, deze foto’s zijn gisteren genomen. Ik had een late birthday diner met mijn papa en zijn vriendin en het was zΓ³ gezellig! We zijn gaan eten bij Da Giovanni, een gekend Italiaans restaurant in Antwerpen. Ik koos een pasta carbonara – fenomenaal, een echte aanrader. Voor het dessert gingen we naar DesirΓ© De Lille, waar we genoten van een heerlijke dame blanche. Het was een echte cheat day hoor, pasta en ijs zijn echte caloriebommen. Maar voor een 25ste verjaardag mag dat wel hΓ©? πŸ˜‰ Het was overheerlijk en een zeer fijne dag.

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwigheden? Volg outfitvandedagblog dan ook op Instagram. Ik post regelmatig fashion, beauty & lifestyle nieuws in mijn foto’s en verhalen. Check it out! Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer.

Jetpack

2 reacties op β€˜Monthly Instagram Recap: My Latest Posts & New Activities’

  1. This is very interesting, You are an excessively professional blogger.
    I have joined your rss feed and sit up for seeking more of
    your great post. Additionally, I have shared your site in my
    social networks

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s