L’Oréal Product Review: Clay Shampoo, Clay Mask + Infaillible Primer

Dag lieve lezers,

Vandaag alweer een nieuwe product review, iets wat denk ik 1 van de nuttigste functies is van het bezoeken van een blog: te weten komen of een product de aanschaf waard is of niet. Zoals jullie wel weten ben ik groot fan van L’Oréal. Enige tijd ben ik brand ambassador geweest voor het merk en ik blijf er ook volledig achter staan. Nog nooit heeft een product van L’Oréal mij teleurgesteld. Via de gekende webshop bol.com kan je producten van L’Oréal aan kleine prijsjes verkrijgen, haast voordeliger dan bij Kruidvat of enkelsoorten.

Ik bestelde 3 producten:

 • L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay Shampoo
 • L’Oréal Paris Masker Pure Clay
 • L’Oréal Infaillible Pore Refining Primer

Ik bespreek 1 voor 1 mijn ervaring met ze.

De L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Clay Shampoo kocht ik omwille van de verfrissende factor. Klei is ideaal voor snel vet wordend haar. Mijn haartype is vaak erg lastig om een goede shampoo voor te vinden. Omdat ik het verf in een lichtere tint, zijn mijn lengtes vaak droog en mijn roots snel vettig. Maar door het veelvuldig wassen worden mijn lengtes nog pluiziger. Volgens de verpakking zou deze shampoo de hoofdhuid zuiveren, de lengtes intensief hydrateren en het haar fris houden tot 72 uur lang.

Wat is mijn ervaring? Wel, ik had voorheen shampoo van de kapper. Dus je kan je voorstellen dat ik best kritisch was, want de shampoo’s bij de kapper zijn echt 3 x zo duur. Wat blijkt? Deze shampoo van L’Oréal had mijn voorkeur. Zoals de verpakking belooft wordt mijn haar minder snel vettig. Wederom hebben mijn lengtes wel nog een regelmatige conditioner treatment nodig, anders blijven ze echter wel droog. Maar ik moet toegeven dat ik mijn haar minder vaak moet wassen dankzij deze shampoo op basis van klei. Ik ben fan!

Als tweede item bespreek ik het L’Oréal Paris Pure Clay Masker. Dit masker is ideaal voor een vette huid gevoelig aan acne. Het heeft een detoxerende werking en laat de huid weer stralen. Het masker zelf is vervaardigd uit 3 verschillende soorten pure kleien en houtskool. De masker crèmige textuur werkt niet uitdrogend en zorgt voor een ontgifting van de huid.

De 3 types klei luiden als volgt: kaolien, montmorilloniet en ghassoul. Kaolien absorbeert het te veel aan talg en werkt diep reinigend in de poriën. Montmorolliniet pakt de imperecties aan en ghassoul is sterk geconcentreerd en helpt de teint te verhelderen. Er wordt aangeraden het masker 2 tot 3 keer per week aan te brengen.

Wat is mijn ervaring? Ik heb het masker een drietal keer uitgeprobeerd tot hiertoe en mijn ervaring is positief. Na het gebruik ervan is mijn huid aangenaam zacht en gematteerd. Het biedt geen totale oplossing voor acne natuurlijk, maar het zal zeker helpen om een breakout te voorkomen.

Tot slot bespreek ik met jullie de L’Oréal Infaillible Pore Perfecting Primer. De verpakking zegt weinig van zichzelf, maar het effect op de huid is dus matterend.

Wat is mijn ervaring? Ik heb deze primer toegevoegd aan mijn dagelijkse make-up routine. De textuur is aangenaam, de crème is geurloos en het werkt inderdaad matterend. Het is ideaal als basis voor je foundation of poeder. Maar ik zeg hier wel bij dat je er geen mirakels van moet verwachten. Ik ben ook niet zeker of ik hem terug zou kopen als hij op is.

Hebben jullie ooit al eens deze producten getest? Deel jullie ervaringen in het comment form. Vergeet OVDD niet te volgen op social media en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief voor alle nieuwigheden omtrent fashion, beauty en lifestyle! Bedankt voor jullie aandacht.

3 gedachten over “L’Oréal Product Review: Clay Shampoo, Clay Mask + Infaillible Primer

 1. Greetings from Ohio! I’m bored to death at work so I decided to check
  out your blog on my iphone during lunch break. I enjoy the knowledge you present
  here and can’t wait to take a look when I get home.
  I’m shocked at how fast your blog loaded on my mobile ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, superb blog!
  Howdy! This blog post couldn’t be written any better! Looking through
  this post reminds me of my previous roommate! He constantly kept preaching about this.

  I am going to forward this article to him. Fairly certain he will have a good read.

  I appreciate you for sharing! You’ve made some decent points there.
  I checked on the web for more info about the issue and found most individuals will go along with
  your views on this site. http://vans.com/

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s