Dag lieve lezers,

Vandaag introduceer ik een nieuw topic: Q (Questions) & A (Answers). Een klein interview met de blogger achter het computerscherm, moi. De vragen zijn gerelateerd aan de topics van deze blog en vormen een leuke bron van content om de persoonlijke touch op OVDD wat te bewaren. Uiteraard kan je altijd ook een bezoekje brengen aan mijn “About” pagina.

Let’s get started.

Q: Wat is jouw beauty routine?

A: Ik doe 2 à 3 x per week een uitgebreide verzorgingsroutine na het douchen. Dat houdt in the full package: bodycrème, gezichtsscrub, gezichtsmasker, nagelverzorging, verzorging voor mijn haarpunten (bv. arganolie of leave-in conditioner), wimperserum, … Ik voel me meteen een stuk beter na zo’n routine. Je ruikt lekker fris en je huid leeft helemaal weer op. Ik varieer regelmatig qua producten. Momenteel heb ik een bodycrème van Victoria’s Secret. Mijn gezichtsverzorging is van Yves Rocher, de nieuwste lijn Sebo Pure Végétal, ontdek de review hier. Het gezichtsmasker dat ik gebruik is van L’Oréal, de review kan je tevens hier lezen. Qua haarverzorging wissel ik af met pure arganolie of een verzorgende leave-in conditioner van L’Oréal Professional.

Q: Wat zijn jouw stijlregels?

A: Simpel wint altijd. Dat is in feite mijn gouden regel. Vroeger kon het niet alternatief genoeg zijn voor mij, maar in feite hoef je helemaal niet rond te lopen met drukke prints om hip te zijn. Minimalisme is dé nieuwe trend, hoe soberder hoe beter (ook in je interieur btw). Verder heb ik niet echt “regels”, het is gewoon belangrijk dat je je goed voelt in de kleding die je draagt en dat je de juiste uitstraling hebt naar je omgeving. Kleding is een vorm van je identiteit en het is belangrijk dat je garderobe matcht met wie je bent en de gelegenheid waarvoor het moet dienen. Uiteraard pas je je kleding aan naargelang het doel waarvoor het moet dienen (werk, vrije tijd, sollicitatie, vakantie, …).

Mijn go to outfit is een zwart t-shirt, een jeans en sneakers – dat past echt perfect met hoe ik ben. Ik volg de trends ieder seizoen wel op, maar ik koop zelden echt een trenditem. Meestal ga ik voor tijdloze, klassieke stuks die jarenlang meegaan. Daar heb ik gewoon veel meer plezier aan dan een stuk dat misschien volgende maand weer helemaal uit de mode is.

Q: Wat zijn jouw hobbies buiten bloggen?

A: Ik ben sinds kort erg veel bezig met koken en bakken. Dit is echt een nieuwe hobby geworden voor mij. Ik ben graag bezig in de keuken en vind het leuk mensen uit te nodigen om iets te blijven eten. Verder ben ik iemand die graag gaat winkelen (die had je niet zien aankomen, hé?), tijd spendeert met vrienden en familie en zorgt voor mijn konijntjes. Fien en Elvis zijn mijn 2 grote schatten. Verder is er niet veel tijd over, want ik werk ook voltijds in een luxe lederwarenwinkel en heb een huishouden te runnen. Plenty to do! Soms wou ik dat er meer dan 24 uur was in een dag.

Q: Waar haal je inspiratie voor je blogposts?

A: Ik heb eigenlijk nooit echt een braindead moment gekend tijdens mijn blog. Ideeën komen in feite vanzelf. Outfit Van De Dag Blog is ook een persoonlijke blog gevuld met allerlei onderwerpen die mij dagelijks interesseren. Nu bijvoorbeeld ben ik erg bezig met bakken, dan is het fijn dat ik kan delen welke recepten de moeite zijn om uit te proberen. Verder is het ook leuk om nieuwe items te ontdekken en reviews te lezen van schoonheidsproducten. Mijn onderwerpen zodanig gevarieerd (outfits, fashion trends, beauty producten, koken, bakrecepten, leuke winkels om te ontdekken, konijntjes verzorgen, interieurtips, …) dat er altijd wel een leuk topic is om over te schrijven.

Het is tevens als blogger interessant om na te checken welke topics het meeste aandacht trekken, op die manier kan je je posts aanpassen aan je lezerspubliek en gerichter aan de slag gaan.

Q: Hoeveel tijd spendeer jij gemiddeld aan bloggen?

A: Ik ben iedere dag met mijn blog bezig. Niet altijd even intensief hoor, soms maar een half uurtje. Vaak doen mensen erg luchtig over het bloggen, alsof het gewoon “maar” wat schrijven en fotootjes nemen is. Maar er komt zoveel bij kijken. Er kruipt erg veel tijd in promotie op sociale media, maar het werpt zijn vruchten af. Als blogger moet je echt als side-job tijd investeren in sociale media. Een artikel schrijven daar kruipt gemiddeld een paar uur in en ik schrijf zo’n twee artikelen per week. Om nog maar te zwijgen van de foto’s en de editing dat moet gebeuren. Reken maar uit! 🙂 Het is ontzettend leuk om te doen en zolang ik er plezier in heb, blijf ik het doen.

Wat vinden jullie van deze Q & A blogpost? Deel gerust jullie mening/vragen/ideeën in de comment box onderaan en vergeet OVDD niet te volgen op sociale media voor meer leuk nieuws! Tot blogs en bedankt voor jullie aandacht.

Een reactie op “Q & A: Get To Know The Blogger

  1. Wat een mega leuke en lange blog en idd kleding dragen waar je,je fijn in voelt. IK draag regelmatig kleding 2e hands en als ik kleding koop zijn het altijd wel koopjes nooit schat ik hele dure kleding aan 1x in de 2 jaar mish een x een uitgave die nodig is zoals een winter jas die mag wel meer kosten van mij.Maar dan nog kijk ik naar een aanbieding hihi. Wat leuk dat je in een winkel werkt met lederen kleding bedoel je? Of schoenen en die konijnen zijn lief🐰🐇en koken is ook mijn hobby al een paar jaar en vind bakken ook super.. ga deze week speculaas maken bij de Hema gekocht hihi…hele toffe blog ga zo door veel liefs☺️🥰😍💟💘

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s