Dag lieve lezers,

Eindelijk is het weer tijd voor een “Weekly Photobook” blogpost, waarbij jullie al mijn wekelijkse activiteiten kunnen volgen als een personal diary. De afgelopen weken heb ik genoten van een deugddoend verlof en nu vlieg ik er weer 200% in, met 6 dagen van de 7 werken. Tussendoor boodschappen doen, mijn Nijntjes verzorgen, koken en bakken, de verjaardag van mijn lieve mama vieren én bloggen! Kan je geloven dat ik met 24 uur te weinig heb? Ik zou willen dat een mens nooit hoefde te slapen.

Wat heb ik allemaal uitgespookt? Wel eerst en vooral: The fringe is back! Ik heb weeral wat anders gedaan met mijn haar en moet zeggen, hoewel ik in het begin mijn twijfels had, ik heb mijn nieuwe coupe omarmd. Mijn haarkleur is ook weer een tintje lichter, meer goudbruin van kleur. Ik ben er alleszins tevreden mee al was het even wennen.

Ik heb – het wordt haast saai voorspelbaar – weer cupcakes gebakken, met chocoladesmaak. A girl can never have enough chocolate. Ever. Ik gebruikte het recept van VTM Koken. Ze zijn erg lekker en blijven zeker een week goed, hou er wel rekening mee dat ze droger worden zelfs al bewaar je ze in een koekendoos. Mijn collega’s en beste vriendin vonden ze alleszins zeer lekker smaken. Voor herhaling vatbaar dus 🙂

Omdat we toch over eten bezig zijn, ga ik ineens verder met wat ik de afgelopen week allemaal gekookt heb. Jullie kennen allemaal vast wel een “kapsalon” gerecht. Dit gerecht is van oorsprong Nederlands en bestaat uit verschillende lagen van friet, kip (normaal shoarma/döner kebab) en kaas en daarop groenten. Ik wilde dit eens zelf proberen te maken, op die manier heb je ook de calorieën wat in de hand en kan je alles vers bereiden. Ik maakte het gerecht met oven frieten van McCain, die echt superlekker smaken en minder olie en vet bevatten dan de klassieke frietjes uit de friteuse. Na een laag frietjes komt er een laag kip. Ik bakte kippenblokjes in de pan met cajunkruiden, kippenkruiden en peper. Voeg ook wat gebakken ajuin toe voor een smaakboost. Tot slot een topping geraspte kaas erover en de oven in. Na enkele minuten kan je de schotel eruit halen en je groenten erover doen. Ik koos voor sla met bieslook, maar je kan gerust meer toevoegen zoals bijvoorbeeld tomaatjes of worteltjes. Je kan er echt alle kanten mee uit. Veel lekkerder (en toch ook wel gezonder) dan afhaalmaaltijden en bovendien weet je dan tenminste wat je eet 😉

Ik heb tevens afgelopen zondag een bezoek gebracht aan de Zwarte Markt in Tessenderlo. Daar kan je echt super interessante koopjes doen en gezellig iets eten en drinken tussendoor. Het is geen rommelmarkt, alles is nieuw. Ik kocht er bovenstaande items. Enkele douche crèmes en gels van verschillende merken, een parfum en 2 bronzers van L’Oréal. Ik betaalde € 5 voor alles – No joke.

Ik ben zelf groot fan van wierook, het blijft mijn favoriete manier om een aangename geur in huis te hebben. Geurstokjes en dergelijke blijven mij te mild en het effect ervan vervaagt bijzonder snel, met wierook heb je meteen een krachtig effect en een mijn hele huis ruikt er dan volledig naar. Mijn absolute top favorieten van alle wierook geuren zijn Nag Champa, Black Love en Patchouli. Voor de herfst koos ik voor Cinnamon-Orange, een gezellige huiselijke geur. Voor de 6 stuks betaalde ik tevens € 5. Te absurd voor woorden! Ik had een volle zak voor € 10. Het geeft een geweldig gevoel om zo voordeel te doen.

Een ander nieuwigheidje is de L’Oréal Glam Beige Cushion Foundation, die nu standaard in mijn make-up tasje zit. Dit product is te verkrijgen bij Action voor een klein prijsje, een groot verschil met de prijzen van de drogist dus sla snel je slag en schaf jezelf een voorraad aan! Ik gebruik het nu al enkele dagen en ik moest eerst even wennen aan de textuur. Het is absoluut geen poeder, het is een feite vergelijkbaar met een vloeibare fond de teint, maar je brengt het aan zoals een kussentje. Ik ben er tot hiertoe erg tevreden van, zoals met alles van L’Oréal.

Mijn outfit van vorige week kon vastgelegd worden met de nieuwe spiegel die ik besteld heb van de Ikea! Ik ben echt heel blij dat mijn dressing vorm begint te krijgen. Stap voor stap creëer ik het huis van mijn dromen. Mijn outfit bestond uit enkele stoere items: een zwarte sweater met skull design die ik kreeg van een samenwerking met het merk Zaful, een army green colored broek van Mango en de coolste sneakers of all time: All Stars. Mijn look kan je heel makkelijk nabootsen via mijn account op LiketoKnow.it! Klik hier om de look te bekijken.

Mijn go-to jas sinds een paar weken. Zo handig om te hebben, zo’n jasje voor het tussenseizoen. Plus het is regenbestendig, heeft een capuchon en staat bij alles. De mijne is van Only. Wil jij ook zo’n jasje? Die vind je gewoon hier.

Ik ben zelf gek op alles wat roze is en glittert – dan komt dat Barbie kantje in mij naar boven. Zo stoer als ik ben in mijn kleding, zo girly ben ik eigenlijk in mijn make-up. Ik heb dat altijd gehad, ik hou niet van volledig stoer of volledig girly. Ga ik voor hakken, dan zal ik nooit een decolleté dragen. Of draag ik bijvoorbeeld een roze top dan ga ik dat met een ripped jeans, leren jasje en sneakers combineren om de boel wat stoerder te laten ogen. Qua make-up gebruik ik nu altijd mijn oogschaduwpalette van de Action, de nude pink glitter kleur is mijn absolute favoriet. Check zeker mijn Everyday Makeup Tutorial Video zodat je weet welke kleur ik bedoel. Ik heb nu sinds een paar weken ook een babyroze Babylips lippenbalsem die een heerlijke zoete smaak heeft, deze kocht ik ook bij de Action. Ik hou wel van de Babylips collectie van Maybelline. Op vlak van mascara zweer ik nog steeds bij Essence. Ik gebruikte op bovenstaande foto ook een highlighter palette van Action voor dat extra accent op de jukbeenderen.

Geen Weekly Photobook zonder de nodige koffie momenten! Deze is genomen bij de Délifrance, een super gezellige coffee talk met mama.

Een ander koffie momentje bij Panos. Lekker genieten! Deze is genomen toen ik naar de dierenarts ging met mijn Nijntjes op jaarlijkse controle. Ze zijn kerngezond verklaard en kunnen er weer tegen voor een jaartje. Het is erg belangrijk je konijntjes jaarlijks te laten vaccineren tegen konijnenziekte.

We sluiten af met de nodige bunny spam.

Ben jij fan van Outfit Van De Dag? Vergeet dan niet even dit blogbericht te retweeten 😉

Bedankt voor jullie aandacht. Volg OVDD op sociale media, wij zijn actief op Instagram, Facebook & Twitter. Je kan je ook abonneren op de nieuwsbrief.

7 reacties op ‘Weekly Photobook: The Fringe is Back!

  1. Weer en mega leuke blog, ideaal die zwarte markt , leuke koopjes gescoord.En koekjes bakken is leuk te doen en lekker, ik maakte afgelopen week een choco peren taart 🍐en nog speculaas koekjes moet ik ook nog over bloggen en aan mijn recepten toevoegen hihi. En lieve bunny’ s🐇🐰💕

    Geliked door 1 persoon

      1. Ooh super! Ja ik weet dat je vaak post over koken ook, dat is super handig ook als inspiratie als je eens niet weet wat je moet maken of eens iets nieuws wil proberen. Echt superleuk! ❤

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s