Dag lieve lezers,

Eerder postte ik al een “What’s In My Bag?” blogpost, deze kan je hier lezen (Engelstalig). Vandaag deel ik een update met jullie hiervan. De handtas van een vrouw zit immers vol verrassingen en geheimen! Wij vrouwen zijn op alles voorzien en ook ik neem een klein huishouden mee iedere dag. Ik zou niet meer zonder mijn Pliage handtas kunnen, want deze is zo licht en zo tijdloos.

Ik heb nu sinds een kleine week een nieuw model gekocht, de Pliage Club in het zwart maat L met lange handvatten. Dit is echt een supergoede aankoop geweest, ik heb geen andere tas meer gedragen sinds ik deze heb! Normaal wissel ik regelmatig af maar ik moet toegeven dat dit samen met het rugzak model mijn absolute must-have is voor dagelijks, praktisch gebruik. Ik ga namelijk met de fiets en de trein naar het werk en dan is een model dat je in de hand moet dragen niet altijd even geschikt, zeker niet als ik nog boodschappen moet doen na mijn werk. Met het rugzakje en het schoudermodel heb je je handen vrij.

Laten we eens bekijken wat ik meesleur iedere dag!

1/ DEODORANT

Ik kan niet tegen het idee dat ik zou stinken. Ik neem in feite altijd deodorant mee, want soms moet je eens lopen voor je trein te halen of is er een fysiek zware werkdag gepland en dan wil ik zeker fris voor de dag komen. Bovendien kan het ook dienen als parfum om gewoon altijd lekker te ruiken.

2/ BRILLENDOOS

Wie brilt, heeft een brillendoos nodig! Er zit een doekje in om mijn bril regelmatig proper te maken.

3/ LADER GSM (INTUSSEN POWERBANK) + TICTAC MUNTJES

Intussen is mijn lader oud nieuws, want ik heb mijzelf een kleine powerbank aangeschaft! Als je ook een iPhone hebt, kan je compleet de noodzaak hiervan begrijpen. Top telefoons, maar de batterij is echt snel leeg. Zeker gezien de hoeveelheid foto’s die ik neem en de tijd die ik doorbreng op sociale media, kan ik mijn GSM echt niet missen.

Tictac muntjes vind ik ook altijd handig voor na mijn koffiepauze. Ik wil altijd fris voor de dag komen, dat is erg belangrijk voor je voorkomen en de indruk die je maakt op mensen.

4/ OORTJES

Muziek is iets dat ik niet kan missen. ’s Morgens maakt het me wakker en het creëert ook meteen sfeer. Zet je een vrolijk liedje op dan begint je dag meteen goed.

5/ POCHETTE MET ALLERLEI PRULLEN

Deze pochette moet standaard altijd mee. Hier zitten allerlei prullen in. In het Guess tasje steekt mijn maquillage, meerbepaald mijn foundation poeder, lippenbalsem, mascara en eyeliner. Soms loopt mijn eyeliner uit van het fietsen en dan kan ik het even bijwerken. Verder vind je er een klein flesje Batiste droogshampoo voor mijn froufrou op te frissen, pijnstillers en plakkers voor emergency cases, vochtige brillenpoetsdoekjes en zakdoekjes. Als vrouw neem ik ook tampons en maandverband mee voor overige emergency cases of course.

6/ PORTEMONNEE EN SLEUTEL ETUI

Dit zit logischerwijs in iedere vrouw haar handtas. Mijn sleutel etui is van Ralph Lauren, een cadeautje van een superlieve collega van mij!

7/ PARAPLU

In België is je hand bijna vastgeroest aan je paraplu!

8/ EXTRA BOODSCHAPPENTAS

Deze tasjes zijn gewoon supereenvoudig klein te maken en handig in de winkels. Nu je voor iedere zak in de winkel moet bijbetalen kan je beter altijd een boodschappentas meenemen. Het weegt niets en is nog milieu en portemonnee vriendelijk ook.

Zo, dit zit er in feite altijd in mijn handtas, los van natuurlijk een lunchbox en een flesje water en dergelijke. Wat neem jij zoal mee?

Welke looks creëer ik met mijn Pliage bag?

Deze outfit is van vandaag. Een groene sweater met skull print, een gele knitted sjaal, mijn heerlijk comfy high waist zwarte jeans van Lidl (weet je nog, die Instagram post die ik erover schreef?) en mijn cognackleurige enkellaarsjes van Anna Field die ik vorig jaar mij aanschafte. De Pliage Club past werkelijk bij iedere outfit die ik draag! Zo gemakkelijk om te combineren.

Mijn OOTD verhalen op Instagram doen het zó goed! Het is zo fijn om mijn account te zien groeien. Mijn verhaal werd in het begin slechts door een 50-tal mensen bekeken, intussen bekijken gemiddeld 300 à 400 mensen mijn verhalen. Dit geeft zo’n goed gevoel, want ik steek er echt mijn energie in om mijn account te doen groeien en meer volgers en likes te krijgen. Bedankt voor al jullie steun, ik waardeer iedere like, share & view! ❤

Mijn outfit bestaat hier alweer uit een paar cognac boots, mijn hoge boots van Scapa die echt heerlijk zitten. Verder een simpel zwart-wit truitje van H&M, mijn favoriete gele knitted sjaal en een basic jeans.

Een aantal dagen geleden was het zo koud hier in België. Ik zag veel jonge meisjes rondlopen met hun teddy bear coat en dacht bij mezelf: hé, waarom niet? Nu zag ik ook iemand met Uggs en toen had ik wel zoiets van: hallo, het is nog oktober! Dus dat ging me een beetje te ver. Ik combineerde mijn teddy bear coat van Bershka met mijn zwarte uniformbroek (een basic 4 pocket skinny model) en mijn tijdloze Adidas Superstar sneakers.

Wil jij mijn looks kopiëren? Volg mij op LikeToKnow.it!

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwigheden van OVDD? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media. OVDD is te vinden op Facebook, Instagram en Twitter! Bedankt voor het lezen en tot blogs!

3 reacties op ‘What’s In My Bag? #2 + Daily Looks

  1. Wauw echt een mooie tas , past mooi veel is.leuk uitgelegd wat er allemaal in zit.En tof dat je blog steeds vaker wordt bekeken zo leuk…nou werkze en die knuffel fluffy jas staat je enig , have a nice day.Heb een nieuwe blog over een tof kookboek; lekker slank en meer xx

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s