Dag lieve lezers,

Ik heb groot nieuws: ik ben een nieuwe Instagram pagina begonnen, een nieuw label genaamd BelleBakery! Nu ik een passie heb ontwikkeld voor bakken wil ik graag een pagina toewijden aan dit gegeven. BelleBakery is een concept dat ik naar de toekomst toe wens uit te breiden tot een klein bedrijfje, dromen mag natuurlijk!

Op BelleBakery zal je allerlei posts vinden rondom bakken, dus als je interesse hebt in deze topic moet je deze account zeker volgen. Al mijn recepten en baknieuws zal hierop verschijnen, natuurlijk nog steeds gelinkt aan OutfitVanDeDagBlog.

Happy Baking!

8 reacties op โ€˜Nieuw: BelleBakeryโ€™

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s