DrankDrank

Dag lieve lezers!

Fijn dat jullie mijn blog (weer) bezoeken. Vandaag bespreek ik met jullie mijn persoonlijke ervaring met de Delhaize thuislevering van boodschappen. Mits ik een druk leven heb, ben ik op het idee gekomen samen met de mensen rondom mij om mijn boodschappen te bestellen en te laten leveren aan mijn deur. Dit bespaart mij een hoop tijd, stress én gesleur. Want geef toe: met de trein je boodschappen over en weer zeulen is een heel gedoe! Om nog maar te zwijgen van de drukte in de supermarkt na 18 uur – de hel, geloof me. Stress alom, en dat nog na je werk!

Ik besloot beroep te doen op de thuislevering optie van Delhaize. Op deze manier worden je boodschappen gewoon voor je deur geleverd. Nu, ik werk in de verkoop, dus ik vreesde ervoor dat het lastig ging worden een uur te kiezen mits ik erg laat thuis ben. Dit bleek echter geen enkel probleem, want Delhaize levert tot 21 uur ’s avonds. Ik testte de service uit en ben blij dat ik dit gedaan heb.

De communicatie is absoluut top. Je krijgt meerdere e-mails met specificaties over je levering: je weet exact hoe laat je bezorger er zal zijn en kan ook met hem sms’en om te laten weten wat je voorkeur is van uur van levering. De levering was verder correct, alle items van mijn winkelmandje zaten bij mijn bestelling. Het enige jammere was dat ze niet alles op voorraad hadden, waardoor er enkele items niet geleverd konden worden. Dit werd wel op voorhand verwittigd en ik moest deze uiteraard niet betalen.

Qua betaling is het ook erg duidelijk. Je betaalt met de kaart als het geleverd wordt, hierdoor is er ook geen risico aan verbonden. Ik vroeg aan de bezorger of je ook met maaltijdcheques kan betalen en dit is ook het geval! Echt super service. Bravo, Delhaize! Je hebt er een tevreden klant bij. Hun kwaliteit van voeding is goed, de prijzen zijn schappelijk én de thuislever service is subliem. Ik ben fan!

Mijn bestelling werd geleverd in verschillende gerecycleerde kartonnen dozen en deze zijn echt super om je karton in buiten te zetten, maar ik kwam op nog een leuk idee! Ik maakte van 1 doos een holletje voor mijn konijntjes hun speelparcours. Dit vonden ze geweldig! Bekijk onderstaande video om Fientje in haar nopjes te zien 🙂 Zo dienen die kartonnen dozen toch nog voor een leuk doel.

Hebben jullie de thuisleverservice van Delhaize al eens geprobeerd? Ik kan het van harte aanbevelen voor alle mensen met een druk leven of zonder wagen. Het maakt het leven toch een stuk comfortabeler en zo heb je meer tijd voor leuke dingen.

Bedankt voor het lezen. Voor meer reviews, abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte! OVDD is tevens actief op alle sociale netwerken (Facebook, Instagram & Twitter). Like, share en follow als je mijn content leuk vindt!

DrankDrank

Een reactie op “Review: Mijn Ervaring Met Delhaize Thuislevering

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s