Dag lieve lezers,

Een tijdje terug bracht ik een bezoekje aan Primark. Ik zocht enkele nieuwe sweaters voor de herfst en vond er superleuke items! Ik kocht 4 verschillende sweaters en 1 koffiebeker om een koffie ’s morgens mee te nemen op de trein. In totaal was ik amper € 21 kwijt. Je vindt er op dit moment superinteressante deals. Ik toon jullie met plezier mijn Primark haul!

Een blauwgroene simpele sweater die je bij alles kan combineren.

Een bordeaurood model met tekst van Parijs.

Deze sweater draagt de tekst “Fearless Female”. Dit had mij geïnspireerd om een Instagram post te maken hierover in het thema van empowerment bij vrouwen.

Tot slot een roze/rode sweater, ook zonder opdruk. Deze is zonder boord aan de onderzijde dus hier draag ik wel een top onder.

En hier dan mijn nieuwe koffiebeker om mee te nemen onderweg naar het werk. Ik vind dit zo handig en dit bespaart me wel wat koffietjes die ik soms ga halen bij Panos of Pain Quotidien (guilty as charged). Tot hiertoe geen lek-accidenten en houdt goed de warmte. Een waar koopje voor € 3.

Ga jij weleens shoppen bij Primark? Heb jij al goede deals gemaakt? Vertel jouw ervaring in het reactieformulier en vergeet OVDD niet te volgen op alle kanalen om op de hoogte te blijven. Bedankt voor jullie aandacht en tot blogs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s