WordPress.com

Dag lieve lezers,

Het is weer tijd voor een Weekly Photobook post, waarbij ik mijn gebeurtenissen van de afgelopen week met jullie deel.

Om mijn papa zijn verjaardag te vieren, zijn we naar Colmar restaurant gegaan. Neem je een genietersmenu, dan kan je genieten van buffet voor- en nagerecht en een hoofdgerecht, alsook ongelimiteerd drinken. Het is echt een supergezellige gelegenheid en je hoeft je niet druk te maken om dingen te bestellen, want je kan gewoon nemen wat je wilt en zoveel je maar wilt. Colmar is een restaurant waar ik vroeger met mijn ouders wel eens ging eten, maar het is veel vernieuwd en gemoderniseerd. Vroeger was Colmar niet zo hip zeg maar, nu heeft het restaurant echt wel een trendy interieur met lederen zetels, koperen industriële lampen en veel lichtinval en openheid. Het was een fijne dag gevuld met lekker eten en goed gezelschap. Ook een goede tip voor de feestdagen om te gaan eten met de familie daar!

Als hoofdgerecht koos ik voor gemarineerde kipfilet met kruiden en een frisse toets van citroen, frietjes en salade. De kip was erg mals en smaakvol.

Outfitgewijs had ik gevraagd aan papa of het erg gekleed moest zijn, maar hij zei dat casual goed was. Jullie kennen mij, casual wear voor een etentje is niet aan mij besteed. Ik wilde me toch een beetje opkleden zonder overdressed te zijn, dus ik koos voor een warme crème kleurige pull van H&M, een high waist jeans skirt van Primark, panties en hoge cognac laarzen van Scapa. Als glamour touch droeg ik een handtas van Juicy Couture.

Qua make-up koos ik ervoor de focus te leggen op mijn ogen. Ik gebruikte hiervoor de helderblauwe glitteroogschaduw van H&M, heel leuk voor de feestdagen ook. Verder voegde ik ook nog wat glitter toe aan mijn wangen, met de blush highlighter van Primark. Als basisfoundation gebruikte ik mijn Cushion Powder Foundation van L’Oréal. Op mijn lippen bracht ik een subtiele gloss aan van Bourjois. Kleine toevoegingen die toch mijn make-up look dat tikkeltje extra geven.

Hier nog enkele foto’s van het gezelschap en onze fun moments. Na ons bezoek aan Colmar zijn we nog naar het huis van mijn papa zijn vriendin geweest en daar hebben we nog champagne gekraakt en gedanst. Lachen geblazen!

Tot zover de verjaardag van papa.

Ik ging ook samen met Joery en zijn broer enkele keren langs de Kermis in de stad Lier. Dit is ook echt een tip om te doen. Er hangt zo’n leuke sfeer en Joery had zelfs een superleuke Simba knuffel voor mij gevangen! Er zijn talloze attracties en toffe eettentjes.

Verder heb ik nog enkele leuke outfits voor jullie in petto, mijn outfits van de voorbije week!

Met dit weer ga ik vaak voor comfy sweaters, high waist broeken & rokken en sneakers of enkellaarsjes. Binnenkort komen deze looks ook op mijn LIKETOKNOW.IT account.

Bedankt voor het lezen! Volg OVDD op alle kanalen om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden. Wij zijn actief op Instagram, Facebook en Twitter hoofdzakelijk, voor inspiratie kan je terecht op mijn Pinterest en voor mailings kan je je abonneren op de nieuwsbrief. Tot blogs!

WordPress.com

3 reacties op ‘Weekly Photobook: Celebrating My Dad’s Birthday @ Colmar Restaurant, Outfits & More

  1. Leuke blog heel leuk geschreven..die crème kleurige trui zo” n soort heb ik van Aldi dan fluffy ook zown lekker zacht truitje…rokje staat je leuk en nog gefeliciteerd met je pa…Zag er lekker uit eten daar..kortom Hele leuke blogxc

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s