Design en lifestyleDesign en lifestyle

Dag lieve lezers,

Zoals jullie weten kunnen jullie steeds op Outfitvandedagblog terecht voor talloze reviews van verschillende merken en winkels. Zo ook in dit artikel, waarbij ik mijn persoonlijke ervaring met de winkel Ygo interieur bespreek.

Op de website omschrijft Ygo zich als volgt: YGO Interieur & accessoires is het nieuwste woonwinkelconcept van Lier dat zich bevindt op de shoppingsite van YGO. Je vindt er 12 000m2 aan woonaccessoires, slaapkamers, boxsprings, dressings, sofa’s, eetkamers, shop-in-shop Pronto Wonen en nog veel meer. Kom het zelf ontdekken en laat je inspireren door ons uitgebreid aanbod! Zoek je nog een verrassend cadeau? Maak iemand blij met een cadeaubon van YGO Interieur & accessoires.

De stijl van de meubels is landelijk modern, een stijl die mij erg bevalt. Ik vond er dus bij het kiezen van mijn meubels meteen mijn smaak. Mijn vriend en ik kochten er een volledige inrichting van de woonkamer, eetkamer en slaapkamer als ook kleinigheden zoals een bartafel voor de keuken met stoelen en een bureaustoel voor in het bureau. Het voordeel van Ygo is dat zij erg prijs-kwaliteit sterk zijn. De verhouding zit exact goed. Mijn vriend en ik waren eerst naar de Ikea geweest maar daar vonden we niet echt ons ding, vandaar dat we uiteindelijk toch bij Ygo bestelden. We bestelden er voor ruim € 3.000.

Het bestellen liep vrij chaotisch. Iedere verkoper heeft een eigen ruimte en dus eindigden we met 3 verschillende verkoopscontracten/bestelbons. Dit maakte dat we 3 verschillende voorschotten moesten betalen, wat vrij omslachtig was. De verkopers werken er duidelijk op commissie en vandaar dat ze dus ieder een eigen corner hebben. Wederom vond ik de verkooptechniek niet indrukwekkend, één van de verkopers zei dat we zeker op tijd moesten bestellen vanwege gelimiteerde stuks. Maar wij zijn recent nog bij Ygo geweest en alle stuks van de collectie van een half jaar geleden stonden er nog gepresenteerd. Een loos argument dus dat nergens op slaat en in feite gelogen is om ons onder druk te zetten om te kopen.

De levering verliep wel heel correct en tijdig. De mannen die kwamen leveren hebben keurig hun werk uitgevoerd en het verliep allemaal vlekkeloos. Alles leek goed te gaan, tot we alles in elkaar gingen monteren!

Wat bleek: er ontbrak een onderdeel van een glaskast. Dit zorgde in feite voor de negatieve ervaring die ik heb gekend met Ygo – wat zeer spijtig is. Begin augustus meldde ik het gebrek van een onderdeel van dit pakket. Pas midden november heb ik dit stuk ontvangen. Maanden heb ik Ygo liggen bellen en mailen en telkens lieten ze mij in het ongewisse. “In een paar weken wordt dit onderdeel aangeleverd”. Om dan niets meer te vernemen. Toen we het onderdeel uiteindelijk gingen ophalen, had de medewerker aan de telefoon zelfs niet eens vermeld dat we daarvoor in een andere depot moesten zijn! Dus ik was langs de winkel geweest voor niets, want ik moest het ergens anders gaan ophalen. Communicatie zero dus… Ook heeft Ygo geen aparte klantenservice, je belt in feite voortdurend met die verkopers zelf, wat erg onprofessioneel is.

Tot slot, zou ik Ygo aanraden? Nou, ik ga er nooit meer meubels kopen alleszins. Misschien wel nog kleine decoraties en accessoires. Ik ben zeer ontevreden over hun service, maar de kwaliteit van hun goederen zijn wel heel goed. Het is een beetje spijtig dat ze dit ten koste van de service laten verloren gaan. Ik denk ook dat Ygo nog een zeer jong bedrijf is, ze vieren dit jaar hun eerste verjaardag. Misschien zullen ze hun service nog bijschaven met de jaren.

Ik hoop dat jullie veel gehad hebben aan deze review. Ik heb geen samenwerking genoten met Ygo en heb hier gewoon eerlijk mijn mening gedeeld. Bedankt voor het lezen en tot blogs!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

5 reacties op ‘Review: Mijn Ervaring Met Ygo Interieur Winkel

 1. Lekker duidelijke revieuw wat balen zeg dat je zo vaak erachter aan moest en het lang duurde…niks aan.wel ziet de winkel er chill uit kwa foto’s leuke items.goede blog xxxxx

  Geliked door 1 persoon

   1. Mijn vriend heeft voor Sinterklaas een PlayStation van mij gekregen, maar alleen maar omdat hij niet kon wachten tot kerst 🤣 en op mijn werk heb ik tal van lekkers gekregen, speculoos en mandarijntjes 😄 en jij? Vier jij Sinterklaas?

    Like

   2. Wow wat een lieg en groot kado maar ook voor kerst dus super leuk idee en hij is vast heel gek op je met zo” n te gek kado😄💫😃😃😃😃mijn pakje is nog onderweg was iets vertraging door 5 dec enz bij dhl, maar 5 dec was mjjn vriend aan het werk.Vierde het met een maat kreeg choco letter hihi.maar zo lief dat ik alsnog iets krijg van mijn vriend ookal was hij aan het werk hihi xxxxx

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s