Dag lieve lezers,

Vandaag bespreek ik met jullie mijn ervaring met Frituur Wendy, een lokaal frituur gelegen in de gemeente Emblem. Frituur Wendy is een familiezaak en je kan er terecht voor – hoe raad je het? – heerlijke Belgische frietjes. Het is gelegen op de Liersesteenweg en is vlot bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

In Frituur Wendy kan je terecht voor heerlijke frietjes en talloze snacks. Ideaal voor een snelle maaltijd in een aangename omgeving. De bediening is vlot en vriendelijk. Je voelt als het ware een warme familiale sfeer en kan er terecht voor niet enkel frietjes maar ook voor een vlotte babbel. Dat is net wat dit frituur zo’n aanrader maakt!

Tijdens de wintermaanden kan je genieten van een heerlijk verwarmd terras. Alles is proper en mooi ingericht. Er is altijd wel wat te beleven en er worden leuke decoraties voorzien naargelang de tijd van het jaar (halloween, Sinterklaas, kerstmis, …). Je merkt dat de eigenaars hun hart en ziel in de zaak steken en dat is fijn om te zien.

Het menu beperkt zich niet enkel tot frietjes, je kan er ook bijvoorbeeld kip en spaghetti eten. Alles wordt vers bereid en tijdig geserveerd. Bij Frituur Wendy worden de burgers zelf gemaakt. Ikzelf ben jammer genoeg allergisch voor nootjes en pitjes en dus vroeg ik of het mogelijk was een hamburger samen te stellen met een hamburgerbroodje zonder pitjes. Dit was geen enkel probleem en de hamburger heeft mij reuze gesmaakt.

Hierboven een overzicht van enkele lekkere menu’s die aangeboden worden.

Vanaf oktober is het tevens mogelijk gebruik te maken van gratis WiFi in het frituur. Zo kan je, net zoals ik, ongestoord voor je blog schrijven terwijl je geniet van een lekkere friet! 😉

Conclusie: Frituur Wendy is echt een aanrader!

Ben je van de buurten van Emblem, Boechout, Lier, Nijlen, Kessel, … of passeer je de kant van Emblem in de toekomst? Aarzel dan niet dit frituur eens te passeren, je zal het je niet beklagen! 😀

Volg Frituur Wendy ook op Facebook en volg hun updates op de voet.

Bedankt voor jullie aandacht en tot blogs! Volg OVDD op sociale media en blijft op de hoogte van al het nieuws omtrent food, lifestyle, mode en beauty en schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo mis jij geen énkele update!

App WinactieApp Winactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s