KerstKerst

Dag lieve lezers,

Het is weer even geleden die “Weekly Photobook” post, dus ik zal mijn schade vandaag zeker inhalen! Ik heb namelijk veel te vertellen, want ik ben (alweer) een handtas rijker. Worden jullie mij niet beu? 😉

Zoals jullie wel weten ben ik groot Longchamp fan, mede dankzij mijn professionele relatie uiteraard – ik sloof me er 38 uur per week uit dus als je dan continu tussen de handtassen staat dan kom je als iedere gezonde 25-jarige jongedame wel in de verleiding er eentje te kopen. Natuurlijk moet ik ook wel eens op de rem duwen maar dit jaar had ik besloten dat dit mijn kerstcadeau zou worden dus ik verwende mezelf met een nieuwe handtas.

Logischerwijs kon dit groot gebeuren niet zonder het gezelschap van mijn geweldige mama (heb je trouwens haar blogpost over selfcare al gelezen?). Wij zijn echt twee handen op 1 buik. Ook mama viel in de prijzen, zij verwende zichzelf ook met een splinternieuwe handtas. Ben je al benieuwd welke?

We passeerden de luxueuze Louizalaan in Brussel-Zuid. Een zeer mooie buurt boordevol prachtige, oogverblindende boetieks die een ware lust zijn voor het oog: Jimmy Choo, Delvaux, Gucci, Louis Vuitton, Chanel, you name it – het is er in al zijn pracht en praal. Kerstvibes, anyone?

Daar staat mama in al haar glorie te pronken met haar nieuwe handtas: de allernieuwste versie van de Roseau collectie.

De Roseau is werkelijk een juweeltje, zo’n mooie handtas met een rijkelijke historie. In 1993 is deze schoonheid ontstaan met als idee als werktas te functioneren voor de werkende vrouw. Het raakte erg populair onder journalisten. Sindsdien is de Roseau steeds weer geëvolueerd samen met de actuele modetrends. Dit seizoen is hij helemaal gepimpt, met een vergrote bamboesluiting en handvaten. Zeker de moeite om eens te komen ontdekken in je dichtstbijzijnde Longchamp boetiek!

Ik ging erg comfy gekleed naar Brussel, met een Pliage rugzakje en mijn regenjasje en All Stars. Tijdens uitstappen verkies ik comfortabele kledij dat goed zit en tegen weer en wind kan. Zeker als je gaat shoppen dan wil je echt niet jezelf op de proef stellen met een stel hoge hakken en onpraktische kleding.

We bezochten de prachtige Maison Du Monde winkel in de galerij op de Louizalaan, die helemaal gedecoreerd was in kerstthema. Het was werkelijk wegdromen over die feestdagen. Iedere kerstfreak (yup, including me) zou hier compleet gek worden.

Mijn verslaving? Koffiemokken.

Ik wil ze in alle kleuren, vormen en formaten. Bij Maison Du Monde hebben ze echt superleuke koffiemokken. Hip en trendy mugs on the go, maar ook gezellige modelletjes voor lekker knus binnen bij de kachel.

Kun je geloven dat ze zelfs kerstballen met konijntjes hadden? No kidding.

En fier dat ze is op haar tas, mijn lieve mama! Wil jij ook zo’n coole handtas? Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie.

Roseau Handtas Zandkleur

Tot slot het moment van de waarheid: mijn handtas! Ik koos voor de nieuwe Roseau met python print. Zo mooi dat ie is, ik ben er ongelofelijk blij mee. Hij draagt vlot crossbody alsook in de hand. De afwerkingen zijn subliem en het leder is absolute topkwaliteit. Wat een schatje! Een mooie toevoeging aan mijn Longchamp tassen collectie 🙂

Wat vinden jullie van onze nieuwste aankopen? Ben jij al eens in deze buurten geweest van Brussel-Zuid? Deel jouw mening in het onderstaande reactieformulier. Iedere comment wordt gewaardeerd! Bedankt voor jullie aandacht en vergeet OVDD niet te volgen op social media voor het laatste nieuws op te volgen omtrent mode, beauty en lifestyle.

KerstKerst

2 reacties op ‘Weekly Photobook: Een Bezoekje Aan Brussel Met Mama + Mijn Nieuwe Handtas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s