Dag lieve lezers,

Ik bespreek graag met jullie vandaag mijn ervaring bij het restaurant “De Sinjoor” in Antwerpen. Met de feestdagen in aantocht is het altijd fijn te ontdekken welke restaurants een bezoek waardig zijn. Mijn vriend en ik zijn er gaan eten enkele weken geleden op een zaterdagavond.

De Sinjoor is een restaurant gelegen op de Oude Koornmarkt, dé ultieme restaurant côté in hartje Antwerpen. Wij bezochten het op een vrij druk moment, namelijk de eerste dag dat de kerstmarkt in Antwerpen van start ging. Het was echt over de koppen lopen en we waren blij dat we een plekje konden vinden om ergens te gaan eten. We besloten dit restaurant eens een bezoekje te brengen.

Het eten

Mijn vriend bestelde een pasta met pikante saus en kippenblokjes, ik bestelde vol-au-vent met frietjes. We genoten allebei van een lekker glaasje wijn. Het eten was super lekker en er viel niets op aan te merken. Ik ga er nu ook wel geen doekjes om winden, ik heb geen unieke culinaire ervaring gehad om heel eerlijk te zijn. Het was lekker en ik zou er zeker nog eens eten, maar ik ben niet verrast door nieuwe smaken of verfrissende combinaties. Ik miste dat tikkeltje extra dat dit restaurant uniek zou maken tussen al die andere.

De bediening

Jammer genoeg was dit gedeelte ons minder goed bevallen. Er was slechts 1 ober die het terras bediende en we merkten allebei dat het restaurant zulke drukte niet had verwacht. Deze ober was zeer beleefd en klantvriendelijk maar maakte door de drukte (vermoeden wij) enkele fouten. Zo gaf hij ons bij het geven van brood en boter een potje boter dat al open gemaakt was, dit was niet smaakvol en wij hebben dit dan ook gemeld. Uiteraard verontschuldigde hij zich en gaf ons meteen een nieuw potje. Het was verder erg moeilijk om de ober aan tafel te krijgen, omdat hij tot over zijn oren in het werk zat. We merkten dat mensen van de andere tafels vaak erg laat bediend werden en dat zij na verloop van tijd ook gefrustreerd raakten.

De omgeving

Wij zaten gezellig op een verwarmd terras. Het was koud buiten maar het terras was goed verwarmd en er lagen dekentjes ter beschikking. Op het terras mocht je roken. Het was een fijne omgeving en er hing een goede sfeer. Kaarslicht werd voorzien en ik voelde mij echt op mijn gemak.

Conclusie

Gaan wij er nog eens eten? Ja, absoluut. Maar ik zet “De Sinjoor” niet op mijn nummer 1 lijst van beste restaurants. Het is één uit de zovelen, een lekker restaurantje voor als je gewoon eventjes iets goeds wilt eten. Ik miste net een persoonlijke toets dat dit restaurant onderscheidde van andere.

Website: http://desinjoor.be/

~Disclaimer: Deze blogpost is niet gesponsord en deze recensie is volledig op eigen ervaring gebaseerd.

2 reacties op ‘Restaurant Review: De Sinjoor in Antwerpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s