WooCommerce

Dag lieve lezers,

Laat ik deze blogpost beginnen met jullie allen een gelukkig nieuwjaar te wensen! Laat 2020 voor iedereen een mooi jaar worden boordevol geluk, liefde en een goede gezondheid.

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen en dus ook nieuwe doelen, zo ook voor mijn blog Outfitvandedagblog. Ik begin met een beknopte terugblik op 2019. Wat is er nu in feite allemaal gebeurd op mijn blog gedurende dit jaar?

  • LikeToKnow.It werd toegevoegd, waardoor je vanaf nu mijn outfits ook meteen kan kopen
  • Nieuwe samenwerkingen, dit jaar met La Roche-Posay, L’Oréal, Kelloggs, La Venné, Babyonlinewholesaledress en onlangs Nivea.
  • Meer themagericht werken: Instagram Peach thema alsook het huidig thema in afwisselend groene en roze tinten, actief kerstthema op mijn blog met verandering van achtergrond en logo
  • Lancering van BelleBakery
  • Een actieve nieuwsbrief iedere maand met nieuwe subscribers, waarvoor dank
  • Het bezoekersaantal steeg met maar liefst 47%
  • +50 volgers op WordPress
  • +3.000 (!) volgers op Instagram
  • +10 volgers op Twitter

Uit de statistieken blijkt dus dat OVDD duidelijk gegroeid is qua populariteit en dat doet mij natuurlijk enorm veel plezier.

Zo wil ik ook groei bereiken in 2020, dus ik heb mij opnieuw aan een blog jaarplan gewaagd! Zo’n jaarplan maak ik via Powerpoint. Ik deel enkele dia’s graag met jullie. Zo weten jullie ineens hoe ik dit allemaal verwezenlijk.

Qua themakleuren werk ik verder met roze, nude en groene marble tinten. De achtergrond van OVDD is nu soft pink marble. Het is een kleurcombinatie die nu erg vaak in interieurtrends naar voren komt, zeker naar de lente toe zorgt het voor een fris, toch ietwat girly effect.

Cijfergewijs ga ik actief aan de slag met enkele zaken die beter kunnen, zoals mijn bounce rate en Facebook volgers. Instagram zal het kanaal blijven waar ik het meeste tijd in ga investeren.

Het komende jaar zullen de thema’s Weekly Photobook, Instagram Monthly Recap, Restaurant Review, Shoplog, Beauty, OOTD, etcetera blijven. Sunday Tea Break komt terug van weggeweest waarbij er actuele thema’s aan bod komen. Komen er grote veranderingen? Neen, helemaal niet zelfs! Mits deze formule werkt ga ik niet al te veel er aan veranderen 😉

Wat vinden jullie van mijn blog? Hebben jullie nog relevante tips ter verbetering? Deel ze met mij via onderstaand reactieformulier. Ben je fan, volg ons dan via Instagram, Facebook & Twitter en vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief! Bedankt voor jullie aandacht en tot de volgende keer.

WooCommerce

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s