Mooi en gezondMooi en gezond

Dag lieve lezers,

Vandaag bespreek ik met jullie mijn ervaring met een gloednieuwe haarkleuring: de SYOSS Contour Color 5-86 Chocolate Lover Brown. Deze haarverf is volledig nieuw in het assortiment van Kruidvat gekomen en het twee tonig aspect ervan maakte me erg nieuwsgierig. De verpakking belooft “eenzelfde resultaat als bij de kapper”. Dit moest ik natuurlijk eens uittesten.

Het verfproces bestaat uit 2 stappen: eerst begin je met een basisverf die het haar volledig dekt en vervolgens voeg je de highlights eraan toe. Het is dus een serieus werkje. Ik kan je verzekeren dat ik er toch enkele uren zoet mee was.

De verpakking zelf is wel heel overzichtelijk. Op iedere tube staat duidelijk nummer 1 of 2 vermeld zodat je zeker niet de foute producten gaat mengen. Het handigste is als je de producten meteen al groepeert, zodat je zeker niets verkeerds gaat doen. Wat ik wel erg jammer vond, was dat er maar 1 paar handschoenen in zaten. Twee paar had echter veel beter geweest, want het eerste paar kan je echt niet nog eens gebruiken voor je highlights.

Voor de highlights heb je een speciaal borsteltje (uiterst links op de foto hierboven). Dit maakt strepen in het haar voor een echt mèche effect. Het jammere was dat ik echt wel meerdere keren met het flesje moest schudden om het goedje eruit te krijgen, hierdoor moest ik halverwege het maken van een streep het onderbreken om nog eens te schudden met de fles. Dit was in feite wel wat geklungel. Op het laatste vloog het product alle kanten op van zodra ik begon te schudden, ook al kwam er amper iets uit als ik het aanbracht op het haar. Ik vond dit ook wel aan verbetering toe.

Maar, ondanks die paar minpuntjes, ben ik echt ongelofelijk tevreden van het resultaat! Het is echt zoals de verpakking doet beloven. Je hebt een prachtig tweekleurig effect net zoals bij de kapper. De highlights zijn goed zichtbaar maar toch ook wel subtiel. Ik ben zodanig tevreden dat ik zelfs geen andere kleuring meer wil.

Conclusie

Inclusief de minpuntjes zoals het gebrek aan een tweede paar handschoenen en een betere dop om de highlights aan te brengen, ben ik een erg tevreden klant van deze nieuwe kleuring van Syoss. Ik vind het eindresultaat supermooi. Het heeft me een hele voormiddag gekost, maar bij de kapper had ik gemakkelijk 4x zoveel moeten betalen voor exact hetzelfde. Nu ben ik amper iets van een 11 euro kwijt. Echt een aanrader!

Deze kleur is voor een klein prijsje te krijgen bij Bol.com, voor amper €7,50! Klik hier om snel jouw bestelling te plaatsen en krijg je pakje bij jou thuis bezorgd.

Hou jij van dit soort reviews? Aarzel niet je te abonneren op de nieuwsbrief van OVDD en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden. Ontvang zo alle beauty, fashion en lifestyle nieuwtjes recht in je mailbox. OVDD is ook actief op alle populaire social media kanalen (Instagram, Facebook en Twitter). Bedankt voor jullie aandacht en tot blogs!

Mooi en gezondMooi en gezond

3 reacties op ‘Nieuwe Haarkleuring: Syoss Contour Color Permanent 2 Color System Chocolate Lover Brown

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s