Dag lieve lezers,

Kennen jullie het merk Dr. Hauschka? Ik bestelde er een groot aantal make-up producten en verzorgende crèmes van via BioSuperdeal, een webwinkel die staat voor betaalbare ecofriendly producten. Ze verkopen voedingssupplementen, verzorgingsproducten, superfoods, thee en glutenvrije producten.

Een quote van de website: “Het idee van Bio Super Deals is ontstaan uit de behoefte om bio betaalbaar te maken. Door alles online te zetten kunnen we tot 11% onder de prijs gaan dan als een fysieke winkel. Ook gaan we regelmatig een actie doen waardoor specifieke producten nog een extra korting krijgen. Hou hiervoor zeker onze facebook pagina in het oog!”

Laten we eens bekijken wat ik juist besteld heb.

Dr. Hauschka is een Oostenrijks merk dat al actief is sinds 1967. Het is natuurlijke en biologische cosmetica en dus bij deze niet schadelijk voor onze planeet! Het wordt niet getest op dieren, wat tevens enorm belangrijk is. De grondstoffen van hun producten zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelt, het bedrijf werkt in gesloten kringlopen en recycling staat ten allen tijde centraal. Ze doen beroep op groene stroom. I absolutely love it!

De producten die ik besteld heb zijn:

 • Compact Powder 03 Nutmeg
 • Lippenstift 16 Pimpernel
 • Blush Duo 01 Soft Apricot
 • Eyeshadow 05 Amber
 • Liquid Eyeliner 01 Black
 • Deo Voetbalsem
 • Handcrème

Ik heb alle producten intussen al enkele weken getest en ben ontzettend tevreden van de kwaliteit. Ik deel graag mijn ervaring met jullie voor ieder van de producten.

 • Compact Powder 03 Nutmeg

Dit poeder is erg mooi verpakt in een doosje met spiegel en doekje. In het poeder staat het logo van Dr. Hauschka, wat erg luxueus oogt. Het is licht geparfumeerd en makkelijk mee te nemen in je toilettasje. Het poeder is niet erg dekkend, het is voor een meer natuurlijke look. Zoek je echt iets dat meer coverage biedt, dan moet je echt wel een fond de teint of BB crème als basis gebruiken.

 • Lippenstift 16 Pimpernel

Deze lippenstift is zo mooi van shade, echt een prachtige kleur voor als je een bleke huid hebt. Past perfect bij de tint van oogschaduw die ik gekozen heb. De lippenstift blijft ook goed en droogt niet uit. Een restaurantbezoek overleeft ie wel niet 😉

 • Blush Duo 01 Soft Apricot

Voor bleke huidjes zoals ik: een onmisbaar item is dan wel blush poeder! Het duo doosje bestaat uit een warme, abrikozekleurige blush en een lichter poeder als highlighter. Inclusief borsteltje en spiegeltje. Tevens zeer tevreden van. Het geeft mijn huid de nodige “levendigheid”.

 • Eyeshadow 05 Amber

Zeer klein en compact verpakt, ideaal voor als je moet bijwerken overdag! Deze past gemakkelijk in je toilettas. De amberkleur staat erg mooi bij blauwe ogen. Het is erg dekkend en heeft een lichte glitterschijn. Oogverblindend mooi! Ik ben echt fan van deze oogschaduw. Het is 1 van de mooiste die ik al gehad heb en ik integreer deze met plezier in mijn make-up routine. Deze past zowel voor dagelijkse als feestelijke doeleinden. Het jammere is wel dat ik aan het einde van de dag een streep heb op mijn oogleden, maar dat heb ik bij iedere oogschaduw. Misschien in het vervolg een eyeshadowbase gebruiken 🙂

 • Liquid Eyeliner 01 Black

Ik gebruik al jaren trouw de L’Oréal Precision Eyeliner, dus dit was echt wel nieuw voor mij. Deze Liquid Eyeliner heeft een erg fijn borsteltje en dekt ongelofelijk goed. Je kan makkelijk layeren en kiezen voor een fijn of dikker lijntje naargelang je voorkeur. Het is wel even wennen omdat ik eerder een stift gewoon ben, maar dit borsteltje is ideaal voor precisiewerk en eventueel krachtige statement cateye looks. Wel opletten want hij droogt niet erg snel op. Soms loopt die wel uit, zeker als je in de regen loopt.

 • Deo Voetbalsem

Deze voetbalsem heb ik nog maar 2 keer gebruikt want ik heb een wondje aan mijn voet, dus ik kan er nog niet erg veel over kwijt. Tot hiertoe vind ik het een fijn product. Verfrissend, zoals je van een Deo Voetbalsem verwacht.

 • Handcrème

Deze handcrème zit standaard in mijn toilettasje. Ik heb last van erg droge handen en moet zeker 2 à 3 keer per dag crème gebruiken. Deze crème trekt zeer snel in en maakt dat de droge plekken tussen mijn vingers wegtrekken. Enige nadeel? De geur vind ik persoonlijk niet echt wauw.

Mijn make-up look van Dr. Hauschka op foto. Ik gebruik deze producten nu standaard dagelijks. Ik zou ze zeker opnieuw bestellen!

Hierboven zie je mijn look van de feestdagen, bestaande uit de make-up van Dr. Hauschka, een nieuw glitter truitje van H&M en een nieuw parelspeldje van Primark.

Wil je meer weten over Dr. Hauschka? Ontdek hun FAQ-pagina hier en bekijk allerlei interessante vragen rondom verschillende topics van het merk.

Bedankt voor jullie aandacht. Vergeet OVDD niet te volgen op social media: Instagram, Facebook en Twitter! Er is ook iedere maand een nieuwsbrief die kan je lezen als je je inschrijft via mail. Tot blogs!

Een reactie op “Beauty: Huge Dr. Hauschka Makeup Haul Review + My Xmas Look

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s