Mooi en gezondMooi en gezond

Dag lieve lezers,

We zijn alweer februari. Ongelofelijk hoe snel de tijd vliegt. We hebben amper het nieuwe jaar gevierd of hier zijn we alweer een maandje verder. Vandaag deel ik met jullie een sportieve casual outfit (sorry lieverds, weer geen Sunday Tea Break deze keer) bestaande uit enkele gloednieuwe items die ik toevoegde aan mijn garderobe de afgelopen weken. Ontdek het snel!

Ik bestelde enkele weken gelden bij Belgisch schoenenketen Torfs een paar sock sneakers. Je weet wel, sokken en sneakers in één – de sportswear trend van het moment. Comfy alom, en super praktisch qua combinaties en qua dragen. Geen gedoe met veters en de perfecte ondersteuning voor je voeten. Je hoort het: ik ben fan. Ik heb ze nog niet uit gehad sinds ik ze gekocht heb. Ik deed er een fantastische solden deal mee. Dit kon je ook lezen in mijn vorige blogpost (heb je deze nog niet gelezen? klik hier en lees ‘m snel).

Ik vond het wel eens interessant om wat op te zoeken over de schoenenwinkel Torfs en ontdekte dat het familiebedrijf zijn oorsprong kent in Lier, een stad niet ver verwijderd van mijn gemeente. De winkel ontstond in 1948 en intussen is Wouter Torfs baas over het bedrijf, de derde generatie. Ik vind hun service fenomenaal. Grappige is dat het bedrijf waar ik voor werk, Longchamp, ook in 1948 ontstaan is en tevens geleid wordt door de derde generatie. Van toeval gesproken!

Mooi en gezondMooi en gezond

Mijn nieuwe blazer van Cassis heeft me ook al veel plezier bezorgd. Ik vind het zo’n fantastisch leuk stuk om te combineren. Het printje is leuk en klassiek en de hoodie eraan maakt het geheel wat stoerder en sportief. Love it, love it, love it.

Mooi en gezondMooi en gezond

Outfit details

  • Blazer: Cassis
  • Jeans: Zara
  • T-shirt: H&M
  • Schoenen – Torfs
  • Handtas: Longchamp

Wil jij ook zo’n leuke look maken? Ontdek nu deze look op mijn LikeToKnow.It account (klik op deze link) en vergeet mij niet te volgen voor meer toffe looks. Zo ben je helemaal mee!

Deze foto’s bewerkte ik met een fantastische nieuwe applicatie die ik ontdekt heb: Adobe Lightroom. Je moet de Presets app downloaden en zo kan je in 1 klik al je foto’s bewerken in hetzelfde thema. Dit zorgt voor mooie social media plaatjes en leuke effecten! Echt een tip voor iedereen die blogt. Ik vind het echt geweldig.

Volg OVDD ook op Instagram voor de nieuwste posts en Instagram stories omtrent fashion, beauty & lifestyle. Er is tevens een maandelijkse nieuwsbrief beschikbaar waarvoor je je kan abonneren. Doe het snel en mis geen enkele update!

Bedankt voor jullie aandacht en tot blogs,

Mooi en gezondMooi en gezond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s