ValentijnValentijn

Dag lieve lezers,

Vandaag deel ik met jullie een leuk outfit idee. Ik zelf ben gek op Parijse mode, deze straalt in mijn ogen pure klasse en elegantie uit. Tijdloze stukken zoals een baret, zijden sjaaltje, gestreept truitje, cigarette pants, een Pliage tas en Oxford shoes zijn absolute must-haves in je garderobe wil je de Parijse stijl omarmen.

Wat is nou net het geheim in het succes van de Parijse modestijl?

Soberheid.

De Parijse modestijl is moeiteloos, zonder al te veel details. Een eenvoudig gestreept truitje, een zwarte broek, veterschoentjes en meer hoeft het niet te zijn. Te veel accessoires maken het meteen al too much. Parijse stijl is ook niet per se op en top vrouwelijk. Je ziet zelden opvallende decolletΓ©s of korte rokjes. Integendeel, de Parijse dame gaat eerder voor stijlvol sexy. Kleding hoort te flatteren en crop tops of ongemakkelijke stiletto’s horen daar niet bij. De Parijse dame gaat voor simpel en is niet zo zeer labelgericht: basics van de H&M kunnen tevens een prachtige look opleveren.

Ik koos ervoor om de Parisian chic klassiekers te integreren in mijn look: een zijden sjaaltje, een Pliage, een sweater in Franse stijl en veterschoentjes. Het enige waar ik me niet aan gehouden heb is het kleurgebruik. In tegenstelling tot het typische zwart en donkergrijs dat je ziet bij Parisian streetwear, ben ik voor bordeaux tinten gegaan. Ik hou nu eenmaal wel van kleur zo nu en dan. Let’s check it out! πŸ˜‰

Outfit details:

  • Sweater – Primark
  • Broek – Primark
  • Jas – Even & Odd via Zalando
  • Schoenen – Eram
  • Tas – Longchamp
  • Sjaal – Longchamp
  • Parelspeldje – Primark
  • Horloge – MVMT

Ik geloof dat accessoires je look echt een bepaalde vibe kunnen geven. Zo is deze look vrij boyish als je de accessoires wegneemt: een sweater, een zwarte skinny en veterschoenen. De accessoires maken het vrouwelijk: een parelspeldje in het haar en een zijden sjaaltje om de hals. Print op print maakt het trendy en interessant: de dandy print van de handtas in combinatie met de bouclΓ© afdruk op de jas creΓ«ert een verfrissende toets aan de klassieke look.

View this post on Instagram

πŸ’¬ πšƒπš‘πšŽπšœπšŽ π™½πšŽπš  π™ΈπšπšŽπš–πšœ 𝙸 π™Άπš˜πš π™΅πš›πš˜πš– @essence_cosmetics π™°πš›πšŽ π™°πš‹πšœπš˜πš•πšžπšπšŽπš•πš’ π™΅πšŠπš‹! 𝙸 π™»πš˜πšŸπšŽ πšƒπš‘πšŽ π™΄πš’πšŽπšœπš‘πšŠπšπš˜πš  πš‚πš‘πšŠπšπšŽπšœ π™°πš—πš πšƒπš‘πšŽ π™ΌπšŠπšœπšŒπšŠπš›πšŠ π™Έπšœ π™°πš•πšœπš˜ 𝙰 π™½πš’πšŒπšŽ π™°πšπšπš’πšπš’πš˜πš— πšƒπš˜ π™Όπš’ π™ΌπšŠπš”πšŽ-πšžπš™ π™²πš˜πš•πš•πšŽπšŒπšπš’πš˜πš— πŸ’„πŸ’‹ . . . π™΅πš’πš—πš πš’πš πš—πš˜πš  πš’πš— π™Ίπš›πšžπš’πšπšŸπšŠπš 😘 . . . #essencecosmetics #makeup #makeuplover #beautylover #beautyblog #beautyblogger #newitems #eyeshadow #eyeshadowpalette #parisianlook #parisianstyle #mascara #newcollection

A post shared by 𝕆𝕦π•₯π•—π•šπ•₯ π•π•’π•Ÿ 𝔻𝕖 π”»π•’π•˜ π”½π•’π•€π•™π•šπ• π•Ÿ π”Ήπ•π• π•˜ (@outfitvandedagblog) on

Ik kocht tevens bij Essence enkele nieuwe items in hun collectie via Kruidvat. Namelijk de “Bye Bye Panda Eyes” mascara en een oogschaduwpalet in het thema van Parijs. De kleuren zijn zo ontzettend mooi: poederroze en nude tinten (mijn favoriete kleurtjes), zowel met glitters als effen voor een basic of meer dramatische look. Up to you!

View this post on Instagram

π™°πš—πšπš πšŽπš›πš™ π™²πšŽπš—πšπš›πšŠπš• πš‚πšπšŠπšπš’πš˜πš— π™Έπšœ πš‚πšžπšŒπš‘ 𝙰 π™±πšŽπšŠπšžπšπš’πšπšžπš• πš‚πšπšŠπšπš’πš˜πš— πŸš‚ 𝙸 πš†πšŠπš•πš” π™·πšŽπš›πšŽ π™΄πšŸπšŽπš›πš’ πš‚πš’πš—πšπš•πšŽ π™³πšŠπš’, π™°πš—πš π™±πšŽπšŒπšŠπšžπšœπšŽ π™Ύπš πšƒπš‘πšŠπš π™Έβ€™πš π™°πš•πš–πš˜πšœπš π™΅πš˜πš›πšπšŽπš πšƒπš‘πšŽ π™±πšŽπšŠπšžπšπš’ π™Ύπš πšƒπš‘πš’πšœ π™»πš˜πšŒπšŠπšπš’πš˜πš—. π™Έπšβ€™πšœ 𝙰 π™Άπš˜πš˜πš πšƒπš‘πš’πš—πš πšƒπš˜ πšπšŽπš–πš’πš—πš πšˆπš˜πšžπš›πšœπšŽπš•πš πšƒπš˜ π™°πš™πš™πš›πšŽπšŒπš’πšŠπšπšŽ πš†πš‘πšŠπš π™Άπš˜πš˜πš π™Έπšœ π™°πš•πš›πšŽπšŠπšπš’ π™Έπš— πšˆπš˜πšžπš› π™»πš’πšπšŽ. π™»πš˜πš˜πš”πš’πš—πš π™°πš π™Έπš π™°πšœ π™Έπš π™Έπšβ€™πšœ πšƒπš‘πšŽ π™΅πš’πš›πšœπš πšƒπš’πš–πšŽ 𝚈𝚘𝚞 πš‚πšŽπšŽ π™Έπš, π™°πš—πš πšˆπš˜πšžβ€™πš•πš• πšπšŽπšŠπš•πš’πš£πšŽ πšˆπš˜πšžβ€™πš›πšŽ πšπš’πšŒπš‘ π™°πš—πš π™»πšžπšŒπš”πš’ ❀️ . . . β“πš†πš‘πšŠπš π™²πš’πšπš’ π™³πš˜ 𝚈𝚘𝚞 π™»πš’πšŸπšŽ π™Έπš—? πš†πš‘πšŠπš π™°πš›πšŽ πšƒπš‘πšŽ π™Ώπš•πšŠπšŒπšŽπšœ 𝚈𝚘𝚞 π™²πšŠπš— πšπšŽπšŒπš˜πš–πš–πšŽπš—πš? . . . #antwerp #antwerpen #centralstation #centraalstation #fashionblogger #belgianblogger #blogueusebelge #belgischblogger #fashionlook #outfitoftheday #dailythoughts #grateful #influencerstyle #discoverunder10k #lifestyleblogger #instadaily #postoftheday

A post shared by 𝕆𝕦π•₯π•—π•šπ•₯ π•π•’π•Ÿ 𝔻𝕖 π”»π•’π•˜ π”½π•’π•€π•™π•šπ• π•Ÿ π”Ήπ•π• π•˜ (@outfitvandedagblog) on

Hieronder nog enkele plaatjes die een mooi beeld geven van de Parisian chic stijl.

Wat vinden jullie van mijn outfit? Laat gerust een reactie achter hieronder, ik lees ze met plezier! Bedankt voor jullie aandacht. Vergeet OVDD niet te volgen op social media en je te abonneren voor onze superleuke nieuwsbrief die iedere maand verschijnt in je mailbox! Tot blogs πŸ™‚

ValentijnValentijn

2 reacties op β€˜Outfit Ideas: How To Look Parisian Chic’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s