Dag lieve lezers,

Zoals jullie intussen wel weten ben ik zwanger. Ik ben bijna 12 weken ver en merk dat mijn broeken een beetje beginnen te spannen. Het zit niet meer comfortabel, de drukknop duwt in mijn buik en dus wordt het tijd voor een echte zwangerschapsbroek.

Ik heb er eentje gekocht tijdens mijn vorige zwangerschap. Deze is van H&M Mama en is een zwarte bootcut broek met ribbels. Een mooie casual broek die ik bij veel stuks kan combineren. Ik deel even een foto.

Ik ga de laatste tijd (zeker sinds quarantaine) vaak voor sweaters. Het zit zo heerlijk goed, niks spannends aan die buik. Door de quarantaine maak ik mijzelf ook niet iedere dag op eigenlijk. Ik rust veel en vorige week kampte ik nog met een verkoudheid, dus dan kwam er van make-up al helemaal niets in huis. Herkenbaar? Quarantaine maakt je zo lui. Ik zal blij zijn terug te kunnen gaan werken en het normale leven te kunnen hervatten.

Maar het heeft ook zijn voordelen. Ik kon namelijk de nodige research doen over zwangerschapskleding. Zo kwam ik terecht bij de Lidl webshop, waar een uitgebreid assortiment zwangerschapskledij wordt aangeboden aan een lage prijs. Een absolute must-see als je budget minded door je zwangerschap heen wilt!

Duits topmodel Heidi Klum als gezicht voor de Lidl Esmara kledinglijn.

Ik vind het persoonlijk absurd veel geld uit te geven aan kledij die amper een half jaar deftig gedragen wordt. Nadien liggen die stuks er en ben je er niets meer mee. Daarom dat ik zo goedkoop mogelijk maar toch kwaliteitsvolle stukken wens aan te schaffen.

Lidl biedt allerlei kleding aan. Van zwangerschapsbroeken tot leuke salopetten, van basic tops tot zwangerschapsbh’s – je vindt er alles. Bij Hunkemöller betaalde ik zo’n 25 euro voor een stoffen zwangerschapsbh, hier bij Lidl kun je 2 bh’s voor 15 euro krijgen. Een zwangerschapsbroek kost amper 14 euro! Bij H&M moet je toch een 40 euro rekenen. Ik weet uit ervaring ook dat Lidl kleding van goede kwaliteit is, zo kocht ik eerder al een broek in deze supermarkt (lees de blogpost hier) en deze topper draag ik nog steeds.

Op de Lidl website [quote]:

“Zwangerschapskledij draag je maar voor een korte periode, maar net in die periode wil je natuurlijk niet inboeten aan comfort. Daarom hebben we bij Lidl een collectie hippe zwangerschapskledij ontworpen voor een klein prijsje. Van zwangerschapsbroeken over zwangerschapspyjama’s tot zwangerschapspanty’s en borstvoedingsbeha’s. Zo shop je makkelijk goedkope zwangerschapskleding die er ook nog eens goed uitziet!”

Laten we even mijn wishlist bekijken. Binnenkort plaats ik een bestelling!

Zwangerschapssalopette € 14,99

Helemaal terug van weggeweest is de jeans salopette. Ik vind het supermooi als toekomstige mama’s dit dragen. Een t-shirtje eronder en je bent meteen gekleed. Dit is een echte must-have voor het lente-zomer seizoen.

Zwangerschapsjurk € 7,99

Wat ik veel van plan ben te dragen tijdens de hoogzomermaanden zijn jurkjes. Lekker fris en simpel, je bent meteen mooi gekleed. Ik vind de ontwerpen van Lidl supermooi. Eenvoudig en toch stijlvol, meer moet dat niet zijn.

Zwangerschapsjeans met opdruk € 12,99

Ik ben gek op jeansbroeken met bloemenopdrukken. Ik vind dat zo’n bloem een jeans meteen een stuk vrouwelijker maakt. De rechtse wil ik zeker bestellen.

Set van 2 zwangerschapst-shirts € 8,99

Ik zou voor de zwart-wit gestreepte en mauve variant gaan, die vind ik persoonlijk het mooiste. Met een jeans of jeans salopette erbij ben je meteen leuk gekleed.

Nog een leuk weetje: Op de webshop hebben ze ook supertoffe spullen voor de babykamer! Klik hier om ze te bekijken 🙂

Nota: Deze blogpost is niet gesponsord. Ik ben zelf terechtgekomen bij de Lidl webshop uit eigen interesse.

Heb jij ervaring met de kleding van Lidl? Deel gerust jouw review in het reactieformulier onderaan. Aarzel niet OVDD te volgen op sociale media om up-to-date te blijven! Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor de laatste nieuwigheden te ontdekken.

2 reacties op ‘Ontdekt: Assortiment Betaalbare Zwangerschapskledij Op Lidl Webshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s