ComputerComputer

Dag lieve lezers,

Deze blogpost is geen grap hoor 😉 Ik weet niet wat er gaande is met WordPress, maar blijkbaar is er een soortvan update doorgevoerd waardoor ik mijn blogberichten amper kan opslaan. Ik krijg voortdurend foutmeldingen. Erg frustrerend, want in feite is het de tweede keer dat ik dit artikel probeer te schrijven. Zijn er nog bloggers die problemen ondervinden?

Los daarvan, wijd ik deze blogpost toe aan niemand minder dan De Helpende Blogger. Deze fantastische blogger heeft namelijk een artikel over Outfitvandedagblog gepubliceerd. Lees het hier. Vol lovende woorden, echt een compliment waarvoor A BIG THANK YOU!

Laat ik even wat vertellen over De Helpende Blogger. Dit is een Belgisch meisje, maar haar identiteit is anoniem. Haar blog is echt bedoeld om andere bloggers te helpen en om promotie te maken voor blogs die haar interesseren. Het is echt een supertof initiatief, want ik ben helemaal pro steunen van elkaar en elkaar helpen groeien!

Volg jij De Helpende Blogger al? Zo niet, zeker doen! Je ontdekt zo hele leuke andere bloggers.

Bedankt voor jullie aandacht. Indien je fan bent van Outfitvandedagblog, vergeet me niet te volgen op sociale media en je abonneren op de maandelijkse nieuwsbrief voor up to date te blijven. Tot blogs!

ComputerComputer

5 reacties op ‘Thank You, I Got Featured By De Helpende Blogger!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s