Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dag lieve lezers,

Het is me in deze duistere coronatijden toch nog gelukt om een outfit te fabriceren! Ik weet niet of dit ook het geval is bij jullie, maar mijn hoofd staat niet echt naar make-up en fashionlooks creΓ«ren.

Maar goed, ook al is er weinig motivatie om jezelf te pimpen tot een ware diva, we moeten zelf dan maar de motivatie zoeken. Dus maakte ik mezelf op en bedacht een leuke outfit om jawel – naar de supermarkt te gaan. Lachwekkend, I know. Maar naar de film gaan zit er niet in dus we moeten het maar in de simpele dingen gaan zoeken.

Toegegeven, mijn mama heeft mij de nodige inspiratie bezorgd. Ik kreeg van haar deze supergave trui van H&M met een prachtig colorblock patroon. De kleuren zijn exact wat ik graag combineer en zie terugkomen in mijn looks: roze, bruin en wit. Het paste superleuk bij mijn Primark 70s style vestje en mijn roze suède Adidas sneakers (ook een cadeautje van mijn mama trouwens). Echt supertof om een mama te hebben die dezelfde stijl deelt. Zo kun je al eens wat items wisselen.

Door mijn zwangerschap ben ik gestopt met het verven van mijn haren. Je spot intussen al een serieuze uitgroei, maar gelukkig stoort deze niet. Ik las namelijk online dat het schadelijk kan zijn voor de baby om ammoniakgeuren in te ademen. Er heerst nog steeds onduidelijkheid over. Wetenschappers zijn er dan ook nog niet echt unaniem over en zeggen dan ook niet dat het verboden is, maar ik wil zeker geen risico nemen en heb besloten mijn haren gewoon op de natuurlijke manier te laten uitgroeien. Het is sowieso beter voor de conditie van mijn haar en mijn haar groeit nu erg vlotjes dankzij de zwangerschap (fijn cadeautje). Het zal een soortvan ombre effect worden vermoed ik.

Dit oogschaduwpalet van Essence is echt top. De kleurtjes zijn oogverblindend mooi en bovendien blijft de oogschaduw bijzonder goed zitten gedurende de dag. Het palet heet “Salut Paris” en maakt al enige tijd deel uit van mijn make-up routine. De tinten zijn roze, nude en mauve. Je hebt zowel matte kleuren als met glitter.

Mijn horloge van MVMT doet nog steeds dienst. Het is echt een prachtstuk. Ik ben erg blij dat ik de kans heb gehad met dit merk samen te werken. De samenwerking is zeer professioneel verlopen en ik had het artikel heel snel ontvangen via UPS. Echt een aanrader voor als je graag een nieuwe horloge wilt. Lees hier mijn review over deze horloge, moest je deze gemist hebben.

En BAM! Ineens was die er, die buik. Ook al groeide mijn buikje de afgelopen weken al wel, deze plotse groei is toch eentje die sinds de laatste week erg merkbaar is. Bye bye, gewone jeans. Ik ben officieel getrouwd met mijn zwangerschapsjeans.

Outfit details:

  • Trui – H&M
  • Jasje – Primark
  • Broek – H&M Mama
  • Schoenen – Adidas
  • Tas – Longchamp
  • Horloge – MVMT
View this post on Instagram

π™Ύπš‘ π™·πšŽπš•πš•πš˜ πšƒπš‘πšŽπš›πšŽ πšƒπšžπš–πš–πš’! πŸ‘‹πŸ» π™΄πšŸπšŽπš— πšƒπš‘πš˜πšžπšπš‘ πšƒπš’πš–πšŽπšœ π™°πš›πšŽ πš‚πšπš›πšŠπš—πšπšŽ, 𝙸 π™Ήπšžπšœπš π™ΊπšŽπšŽπš™ π™΅πš˜πšŒπšžπšœπš’πš—πš π™Ύπš— πšƒπš‘πšŠπš π™»πš’πšπšπš•πšŽ π™Όπš’πš›πšŠπšŒπš•πšŽ π™Άπš›πš˜πš πš’πš—πš πŸ’•πŸ‘ΆπŸ» 𝙸 πšπšŽπšŠπš•πš•πš’ π™»πš˜πšŸπšŽ πšƒπš‘πš’πšœ @πš‘πš– πš‚πš πšŽπšŠπšπšŽπš› 𝙸 π™Άπš˜πš π™΅πš›πš˜πš– π™Όπš’ π™Όπš˜πš–, πšƒπš‘πšŽ π™²πš˜πš•πš˜πš›πšœ π™°πš›πšŽ πš‚πš˜ π™±πšŽπšŠπšžπšπš’πšπšžπš•! 😍 . . . #sweater #pregnant #pregnancy #12weeks #hmfashion #fashionblogger #modeblogger #fashioninspo #fashionable #lookoftheday #outfitinspiration #outfitoftheday #maternityfashion #ootd #ootdstyle #ootdfashion #ootdinspiration #pinkoutfit

A post shared by 𝕆𝕦π•₯π•—π•šπ•₯ π•π•’π•Ÿ 𝔻𝕖 π”»π•’π•˜ π”½π•’π•€π•™π•šπ• π•Ÿ π”Ήπ•π• π•˜ (@outfitvandedagblog) on

Ik postte natuurlijk mijn outfit ook op Instagram, waar ik regelmatig ook leuke Instagram stories op deel. Vergeet mij niet te volgen om up te date te blijven! Vraag gerust of ik je terug volg moest je zelf ook fervent blogger zijn, ik volg je met plezier terug. Let’s connect!

Bedankt voor jullie aandacht. Keep safe, guys, en vergeet niet: dit is tijdelijk. We spartelen ons door deze periode heen en komen er weer sterker uit! En in tussentijd, tja, maken we ons maar op om naar de supermarkt te gaan πŸ™‚ It is what it is.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

2 reacties op β€˜OOTD: H&M Colorblock Sweater’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s