Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen
red trenchcoat outfit look lola&liza coat black longchamp amazone bag black boots classy elegant look

Dag lieve lezers,

Ik heb gemerkt dat mijn outfitposts veel views lokken, wat erg leuk is natuurlijk! Omdat ik nu even off duty ben kan ik natuurlijk verschillende looks creëren. Normaal gezien draag ik 5 dagen van de 7 uniform, dus het is wel fijn om eens ongestoord mijn eigen kleding te kunnen dragen. Al wordt het werk even hard gemist natuurlijk.

Ik ben blij te merken dat er een stagnatie is op de cijfers in België. Het zorgt voor hoop en ik vermoed dat we na 19 april toch wel de maatregelen al wat kunnen versoepelen zoals in Oostenrijk. Fingers crossed.

red trenchcoat outfit look lola&liza coat black longchamp amazone bag black boots classy elegant look

En hoewel ik in feite mijn eigen kleding draag, zit er toch nog een uniformstuk bij: de zwarte enkellaarsjes. Je zou denken dat ik in mijn vrije tijd nooit uniformstukken zou dragen van het werk, maar ik vind het toch wel fijn om ze nog door te dragen na een seizoen.

Ik draag hier een jasje van Lola&Liza, een prachtig soldenkoopje van enkele jaren terug. Ik betaalde het jasje amper een twintigtal euro, en hij kwam van zeker zeventig euro!

Vreemd genoeg bleef hij in mijn kast hangen. Ook al vond ik zo’n rode trenchcoat bijzonder pittig en vrouwelijk, ik heb de vreselijke neiging om steeds voor die “veilige” kleuren te gaan (cognac, donkerblauw, zwart). Een beetje uit gemakzucht vermoed ik, omdat je dan alle combinaties kan maken. Een rode jas beperkt al je mogelijkheden qua kleur handtas, schoenen, sjaal, … Maar: toegegeven, het is een prachtstuk. Dus ik heb ‘m uit mijn kast gevist en meteen aangetrokken. Gedaan met die twijfel!

red trenchcoat outfit look lola&liza coat black longchamp amazone bag black boots classy elegant look

Onder mijn jas draag ik een kakikleurig kleedje (al kan je dit wat moeilijk zien), tevens van Lola&Liza. Ik vind Lola&Liza een zeer toffe winkel. Hun collecties zijn altijd hip en heel draagbaar. Ik laat me toch vaak verleiden om deze winkel binnen te stappen.

Mijn panties zijn van Primark, die zitten heerlijk. Mijn tas is van Longchamp, het is de Amazone collectie. Deze handtas kan je crossbody en op schouder dragen dankzij de verschuifbare ketting en het is ook mogelijk er een andere draagriem aan te bevestigen. Echt een kei tof tasje.

Het sjaaltje heb ik al jaren, ik heb geen idee meer waar ik het heb aangekocht. Dankzij de grijstinten wordt zo het felle rood van de jas wat ingetoomd. Toen deze foto’s genomen zijn, waren sjaaltjes en panties nog aan de orde. Intussen is zijn de temperaturen mooi de hoogte ingegaan 🙂

red trenchcoat outfit look lola&liza coat black longchamp amazone bag black boots classy elegant look
red trenchcoat outfit look lola&liza coat black longchamp amazone bag black boots classy elegant look
scarf floral flower print red color

Copy my look

red trenchcoat outfit esprit shop my look

Je kan een bijna exacte replica van mijn jas aanschaffen bij Esprit. Bij die van Esprit zit zelfs nog een regenkap, superhandig! Klik hier om de jas te bekijken.

Wat vinden jullie van deze outfit? Wat dragen jullie zoal tijdens deze lockdown? Kleden jullie jullie op of ga je eerder voor een joggingbroekje en sweatshirt? Ik wissel af, soms heb ik dagen dat ik me helemaal wil uitsloven (al is het om naar de bakker te gaan), andere dagen wil ik gewoon even de slons uithangen zeg maar 🙂

Bedankt voor jullie aandacht. Vergeet OVDD niet te volgen op sociale media om op de hoogte te blijven. Je kan je ook inschrijven op de maandelijkse nieuwsbrief, zo ontvang je ineens mijn gratis Engelstalige blog gids! 🙂

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

6 reacties op ‘OOTD: Red Trenchcoat Look

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s