Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dag lieve lezers,

Tijdens de lockdown zijn enkel essentiële winkels nog geopend. Daartoe behoren ook dierenwinkels. Zo is ook de bekende keten MaxiZoo geopend, een winkel waar ik regelmatig leuke dingen haal voor mijn konijntjes.

Ze hebben er alles. Van speelgoed tot shampoo, van tunnels tot echte hokken en basiszaken als houtvezel en hooi. Ik vind het echt een hele aangename winkel en ze bieden een zeer ruim assortiment.

Als je in andere zaken komt zie je toch dat voornamelijk honden en katten 80% van de winkel vertegenwoordigen (wat ook logisch is want er zijn meer mensen met honden en katten dan met konijnen), maar in MaxiZoo vind je echt wel een mooi aanbod aan producten voor konijntjes. Ik koop tevens hun droogvoer daar en regelmatig ook lekkere knaagsticks.

De laatste keer dat we zijn gegaan kocht ik voor mijn beide konijntjes een grasbal. Een konijntje is immers erg actief. Net zoals honden en katten hebben ze hun speelgoed nodig om hun dagelijkse beweging te krijgen.

Zo’n grasbal is gemaakt van – oh, wat een verrassing – gras. Hooi zeg maar. In de bal zit een klein belletje dat rinkelt als ze ermee spelen. Heel schattig!

Het fijne aan deze bal is dat ze deze volledig kunnen opeten en verwoesten zonder dat het kwaad kan. Je moet enkel wel tijdig het belletje uit hun hok verwijderen. Normaal eten ze zoiets nooit op, maar voor de veiligheid kan je best het eruit halen.

Zo’n grasbal is erg goedkoop. Voor een paar euro kan je bij MaxiZoo er eentje aanschaffen en je konijntje heeft er toch een goede week plezier aan.

Hieronder zie je een video van mijn konijntjes die spelen met de grasbal.

Deze post is niet gesponsord, ik vond het gewoon fijn om dit nieuwtje te delen met alle konijnenliefhebbers.

Heb jij zelf konijntjes of heb je er ooit gehad? Wat vindt jij van een konijn als huisdier?

Deel jouw mening in het reactieformulier beneden. Vergeet OVDD niet te volgen op Instagram, Facebook & Twitter om zo op de hoogte te blijven van nieuwigheden. Abonneer je je op de nieuwsbrief, dan ontvang je nu een gratis Engelstalige blog gids! Ideaal voor als je zelf ook fervent blogger bent en graag groeit in de business.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

2 reacties op ‘Rabbitmania: Nieuw Speeltje – Grasbal + VLOG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s