Dag lieve lezers,

In coronatijden blijven we thuis. En wat doen we dan? Juist – grote schoonmaak en decoreren! Vandaag deel ik met jullie een kleine sneak peek van de inrichting in ons huisje. Soms is het wel eens leuk dat je kan binnen snuffelen, want we zijn toch allemaal nieuwsgierig hè.

We hebben ook een goede maand geleden ons ganse huis laten schilderen in gebroken wit, wat zorgt voor een veel lichtere sfeer in huis.

Waar we absoluut gek op zijn, is wierook. Niet voor dagelijks, dat is wat veel, maar af en toe steken we wel eentje aan voor een aangename geur in huis. Onze favoriete geuren zijn Nag Champa, Amor Negro en Magnolia. Magnolia is de meest frisse geur, de andere geuren vallen wat zwaarder maar zijn heerlijk voor ’s avonds. Wij kopen onze wierook vaak op de zwarte markt, daar kan je echt heel voordelig een vijftal pakjes in 1 keer kopen voor amper vijf euro of zo.

Wat ik ook gebruik zoals je hierboven kan zien, zijn geurstokjes. Maar die geven nooit zoveel resultaat vind ik. In feite gebruik ik het meer als decoratiestuk.

In de zetel wissel ik regelmatig van kussenhoezen navenant het thema (en welke er in de was moeten natuurlijk). Met de lente hou ik wel van wat frisse kleurtjes dus nu heb ik veel groen in de decoratie. Overal in ons huis vind je mijn liefde voor konijntjes terug – in beeldjes en andere decoratiestukken. Ik vind dat gezellig en ik vind dat je interieur ook een weerspiegeling is van jezelf en waar je van houdt.

Zoals je kan zien: overal konijnen!

De beruchte spiegel waar ik mijn outfit foto’s mee maak. Die is van de Ikea.

Deze kamer was een bureau en wordt nu de kinderkamer. Het is vlak aan onze slaapkamer gelegen, wat ideaal is voor ’s nachts als de baby zou huilen. Qua grootte is deze ideaal. Het bureau wordt de verschoontafel en de ladekast wordt ook functioneel gebruikt voor luiers en propere kledij. De bureaustoel zal natuurlijk verdwijnen.

In deze kamer plakt nu al de “Family” muursticker van Dresslily.

Dit is de glaskast in onze eetkamer die aan grenst aan onze living. Ik presenteer er graag beeldjes en foto’s van familie en van ons.

Dit is onze eetkamer en de buffetkast. Daarnaast zie je ons hangoorkonijn Fien piepen, die ook graag op de foto staat 🙂

Hierboven is de schouw in onze living, eronder hebben we de stoof staan. Op de schouw maak ik graag decoraties. Ik hou van boeddhabeelden, het geeft rust in huis. Kaarsjes erbij maken het gezellig.

Intussen heb ik de schouw verder versierd met paasbloemetjes om sfeer in huis te brengen, dit kon je ook zien in mijn Instagram stories.

In mijn dressing boven maak ik telkens ook nieuwe presentaties. Binnenkort deel ik met jullie mijn nieuwste zomer presentatie.

Wat vinden jullie van onze inrichting? Ben jij zelf iemand die graag decoreert? Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en OVDD te volgen op sociale media, wil je op de hoogte blijven van nieuwigheden omtrent fashion, beauty en lifestyle. Bedankt voor jullie aandacht, tot binnenkort!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s