Dag lieve lezers,

In mijn vorige blogpost kaartte ik al aan dat ik de collectie zwangerschapskleding in de webshop van Lidl had ontdekt. Ik had toen ook al vermeld dat ik een bestelling zou plaatsen en dat is inmiddels gebeurd. Benieuwd naar mijn review over de items die ik bestelde? Lees snel verder!

Set van 2 zwangerschapst-shirts zwart en écru € 8,99
Ik koos de zwangerschapsjeans met opdruk rechts € 12,99
Set van 2 borstvoedingsbh’s roze en grijs € 14,99

Ik bestelde op 4 april een zwangerschapsjeans, 2 basic zwangerschapst-shirts in zwart en écru en 2 borstvoedingbh’s die gedurende de zwangerschap ook al kunnen gedragen worden voor comfort (zie foto’s items hierboven).

Vanwege de corona maatregelen heb ik rekening gehouden met mogelijke vertragingen, dit hadden zij ook gemeld op hun website. De levering werd opgedeeld in twee delen: één levering bestond uit de zwangerschapsjeans en t-shirts, de andere levering bestond uit de bh’s. Het pakket met de jeans en t-shirts heb ik inmiddels ontvangen op 10 april en de bh’s zullen normaal gezien 14 april geleverd worden (deze post is vooraf ingepland).

Ondanks de vertraging die ze aankondigden, heb ik mijn pakket toch snel ontvangen. Ik keek er echt naar uit!

Hier draag ik dus de zwangerschapsjeans en het t-shirt in zwart. Het zit heerlijk comfortabel en ondanks de lage prijs, hoef je niet bang te zijn voor de kwaliteit – deze doet niet onder voor Zara of H&M. Voor mijn ganse bestelling betaalde ik rond de 40 euro. Bij H&M heb je voor deze prijs alleen maar een zwangerschapsjeans. Bij Hunkemöller kost 1 borstvoedingsbh 25 euro (dit weet ik omdat ik er eentje gekocht had voor ik Lidl ontdekte), bij Lidl heb je er 2 voor 15 euro. Up to you, maar mijn portemonnee wint toch. Dan liever meer budget voor de babykamer.

De t-shirts leken mij eerst klein uitgevallen, ik had namelijk een small besteld. Ik was bang dat deze te kort ging komen. Maar toen ik ze allebei paste was het tegendeel waar, de maat is wel degelijk goed en het is gemaakt van een goede rekstof die lekker zacht is. Je kan je dus wel degelijk baseren op je gewone maten.

Hetzelfde voor de broek, daarin bestelde ik een maat 38. Een 36 is altijd zo’n twijfelgeval bij mij. De 38 zit echt perfect en ik weet nu al dat ik veel plezier ga hebben aan deze jeans tijdens mijn zwangerschap. De kleuren zijn ook exact zoals op de website. Dus je hoeft niet bang te zijn dat het anders uitdraait als je het geleverd krijgt thuis.

Het pakketje werd ook proper geleverd en goed ingepakt. Via e-mail kon ik heel gemakkelijk volgen wanneer mijn pakket zou arriveren bij mij thuis. Je kan ook een account aanmaken bij Lidl en dan kan je online ook alles opvolgen. In de doos zit tevens een retourformulier, indien je wenst kan je je items meteen retourneren gratis. Maar de kans dat dat nodig is, is klein hoor. Ik ben nu nog erg benieuwd naar de bh’s!

Het bloemensjabloon op de broek vind ik zo mooi! Het geeft zo’n zomerse toets aan een jeans vind ik. Mijn nagels lakte ik met de Catrice “More Than Nude” Nailpolish. Deze nagellak blijft ongelofelijk goed zitten en heeft een zeer mooi, speciaal glanseffect.

Mijn haren draag ik tegenwoordig graag in een vlecht (dat heb je vast al wel gespot op mijn Instagram!). Om mijn vlecht mooi te houden overdag gebruik ik de Nivea Diamond Volume Care Styling Spray. Zo’n spray is echt heel handig om je haar te stylen zoals je wilt. Ik heb pluizig haar en om dit wat in te toomen is zo’n spray ideaal. Ook als je net zoals ik een pony had en deze graag naar achter draagt, dan kan je deze spray daarvoor gebruiken. Wel opletten als je een bril draagt – doe ‘m zo ver mogelijk weg want dit product maakt vlekjes op je glazen die je er moeilijk af krijgt (ik spreek uit ervaring).

Conclusie review “Lidl Zwangerschapskleding”

Ik raad het iedere zwangere vrouw aan hier te bestellen. Wil je niet te veel geld uitgeven aan je zwangerschapskleding maar er toch leuk uitzien, dan zit je bij Lidl helemaal goed. Wees niet bang omdat het een supermarktketen is, hun kledingkwaliteit is echt heel goed. Hun leveringstermijn is ook prima en je wordt heel goed op de hoogte gehouden via mail zoals dat hoort. Een zeer positieve ervaring en ik ga er zeker nog bestellen!

Wil je graag als eerste deel 2 ontdekken van mijn Lidl haul? Volg OVDD op sociale media en abonneer je op de maandelijkse nieuwsbrief! Zo weet jij als eerste wanneer er een nieuwe post verschijnt op mijn blog. Bedankt voor het lezen, tot binnenkort!

Een reactie op “OOTD Shoplog: Review Lidl Zwangerschapskledij Deel 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s