Dag lieve lezers,

Outfitvandedagblog kreeg ter gelegenheid van Moederdag de unieke kans samen te werken met Kayasieraden, een Nederlands topbedrijf dat gepersonaliseerde kwaliteitssieraden verkoopt. Ik heb zelf altijd een passie gehad voor sieraden. Het bijzondere is dat Kayasieraden meer zijn dan gewoon sieraden, ze vertellen een verhaal. Ontdek hier mijn review en een gloednieuwe winactie!

Wat is Kayasieraden?

De oprichtster en ontwerpster van Kayasieraden heet Tanja Rakhou. Het begon allemaal met haar toen 3-jarige dochter, die mama’s sieraden droeg omdat ze er net zo wilde uitzien als mama. Tanya zocht alle winkels af naar gepersonaliseerde sieraden, die hun verbintenis toonde aan de buitenwereld, maar ze vond die nergens. Zo kwam ze op het concept van haar succesvolle business. In 2012 zegde ze haar baan op en begon ze haar eigen sieradenbedrijf, dat intussen is uitgegroeid tot een ware succes story.

Op Kayasieraden vindt je o.a. ketting dames, maar hun collectie gaat nog verder dan dat. Je vindt er beeldschone cadeaus voor de hele familie, allemaal gepersonaliseerd en prachtig om af te geven. Je kan ook matching armbandjes bestellen voor jou en je kindje. De stuks zijn zo uniek en de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan er je ketting graveren, zo maak je er een tastbare herinnering van. Bijzondere momenten worden vastgelegd en de waarde van zo’n sieraad is onbeschrijflijk. Ieder juweel vertelt een uniek verhaal. Kies je voor Kayasieraden, dan kies je voor kwaliteit en waarde.

Even een overzichtje:

✔ Klantcijfer 9.3 (1325 beoordelingen)
 Gratis verzending naar alle landen!
✔ 9 jaar ervaring, 84.000 mensen gingen je voor
 Past door brievenbus, thuisblijven niet nodig.

Project Gambia

Kayasieraden werkt samen met Eduki, dit is een erkende stichting die ervoor zorgt dat kansarme kinderen in Gambia naar school kunnen. Per sieraad doneert Kayasieraden een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan. Tot hiertoe gaan er 10 kinderen dankzij deze donaties naar school. Een prachtig initiatief!

Review Gegraveerde Roségouden Ketting ‘Rain Drop’

Ik was helemaal in de wolken toen ik mijn pakketje in de brievenbus zag! Ik wist meteen: ja, dit is mijn ketting. Vol enthousiasme pakte ik het uit en ontdekte een prachtig doosje samen met enkele kaartjes en een doekje. Het pastelroze doosje oogde luxueus afgewerkt met een prachtig zijden lint in strikvorm. Ik kon haast niet wachten om het open te maken! Op de kaartjes stond het logo van Kayasieraden met een mooie bedanking bij, alsook een kortingscode en een gratis verzending voor een volgende aankoop. Verder zat er ook een cadeaukaartje bij waar je iets op kan noteren als je dit als geschenkje geeft aan een dierbare. Tot slot ontving ik ook een zilverpoetsdoekje om de ketting goed te onderhouden. Wat een service!

De kwaliteit is subliem, het is een waar pareltje in mijn juwelencollectie.

De ketting zelf oversteeg mijn verwachtingen: wat mooi! Ik koos ervoor om de 3 namen van ons toekomstig gezin te laten graveren: Nico (de naam van onze zoon, die nu nog goed aan het groeien is in de buik), Joery (mijn vriend) en Isabelle (ikzelf). Op die manier heb ik mijn schatten altijd dicht bij me, vlak bij mijn hart. Ik ben zelf groot liefhebber van juwelen in teardrop vorm en rosé goud, vandaar de keuze van uitvoering. De kwaliteit is subliem, het is een waar pareltje in mijn juwelencollectie. Ik was echt wel positief verrast over de hele bestelling. De levering verliep ook vlot, ik hoefde niet lang te wachten op mijn pakket. Hun website is ontzettend gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Een bestelling plaatsen verloopt erg simpel, en als je het niet goed weet kan je altijd terecht bij hun klantenservice.

Conclusie ervaring Kayasieraden

 • Sublieme kwaliteit
 • Zeer mooi verpakt, inclusief zilverpoetsdoekje, cadeaukaartje en bedankkaartje met voordelen voor je volgende aankoop
 • Mooi doosje om af te geven
 • Luxueus design
 • Betaalbaar
 • Unieke gepersonaliseerde stuks, op maat én met de hand gemaakt
 • Snel geleverd
 • Pakketje past perfect in de brievenbus, je hoeft niet thuis te blijven

!!! Winactie !!!

**UPDATE: Deze giveaway is gesloten. Je kan niet meer deelnemen.**

Moederdag komt eraan, 10 mei is het al zover! Wil jij graag je moeder/zus/nicht/beste vriendin verrassen met dit prachtig geschenk van Kayasieraden? Of ben je zelf mama of mommy to be en wil je jezelf verwennen? Dat kan! Ontdek hieronder wat je moet doen om deel te nemen.

Hoe maak je kans op deze ketting?

 • Volg @outfitvandedagblog op Instagram*
 • Like de bijhorende post bij dit artikel op Instagram*
 • Laat een reactie achter op de Instagram* post en tag 2 andere mooie mama’s die dit cadeau verdienen
 • Deel de post op je Instagram* verhaal om meer kans te maken

*Heb je geen Instagram? Geen probleem, Facebook kan even goed!

View this post on Instagram

**UPDATE 04/05: Deze winactie is gesloten. Je kan niet meer deelnemen. De gelukkige winnaar is @fallon.blog ** 𝙾𝚞𝚝𝚏𝚒𝚝𝚟𝚊𝚗𝚍𝚎𝚍𝚊𝚐𝚋𝚕𝚘𝚐 𝙺𝚛𝚎𝚎𝚐 𝚃𝚎𝚛 𝙶𝚎𝚕𝚎𝚐𝚎𝚗𝚑𝚎𝚒𝚍 𝚅𝚊𝚗 𝙼𝚘𝚎𝚍𝚎𝚛𝚍𝚊𝚐 𝙳𝚎 𝚄𝚗𝚒𝚎𝚔𝚎 𝙺𝚊𝚗𝚜 𝙾𝚖 𝚂𝚊𝚖𝚎𝚗 𝚃𝚎 𝚆𝚎𝚛𝚔𝚎𝚗 𝙼𝚎𝚝 @kayasieraden , 𝙴𝚎𝚗 𝙽𝚎𝚍𝚎𝚛𝚕𝚊𝚗𝚍𝚜 𝚃𝚘𝚙𝚋𝚎𝚍𝚛𝚒𝚓𝚏 𝙳𝚊𝚝 𝙶𝚎𝚙𝚎𝚛𝚜𝚘𝚗𝚊𝚕𝚒𝚜𝚎𝚎𝚛𝚍𝚎 𝙺𝚠𝚊𝚕𝚒𝚝𝚎𝚒𝚝𝚜𝚜𝚒𝚎𝚛𝚊𝚍𝚎𝚗 𝚅𝚎𝚛𝚔𝚘𝚘𝚙𝚝 💍 𝙺𝚊𝚢𝚊𝚜𝚒𝚎𝚛𝚊𝚍𝚎𝚗 𝚉𝚒𝚓𝚗 𝙼𝚎𝚎𝚛 𝙳𝚊𝚗 𝙶𝚎𝚠𝚘𝚘𝚗 𝚂𝚒𝚎𝚛𝚊𝚍𝚎𝚗, 𝚉𝚎 𝚅𝚎𝚛𝚝𝚎𝚕𝚕𝚎𝚗 𝙴𝚎𝚗 𝚅𝚎𝚛𝚑𝚊𝚊𝚕 💙 𝚉𝚘 𝙾𝚘𝚔 𝙳𝚎 𝙺𝚎𝚝𝚝𝚒𝚗𝚐 𝙳𝚒𝚎 𝙸𝚔 𝙱𝚎𝚜𝚝𝚎𝚕𝚍 𝙷𝚎𝚋, 𝙳𝚒𝚎 𝚅𝚎𝚛𝚝𝚎𝚕𝚝 𝙳𝚎 𝙽𝚊𝚊𝚖 𝚅𝚊𝚗 𝙾𝚗𝚣𝚎 𝚃𝚘𝚎𝚔𝚘𝚖𝚜𝚝𝚒𝚐𝚎 𝚉𝚘𝚘𝚗: 𝙽𝚒𝚌𝚘 👶🏻 𝙽𝚞 𝙷𝚎𝚋 𝙸𝚔 𝙽𝚒𝚌𝚘 𝙴𝚗 𝙹𝚘𝚎𝚛𝚢 𝙰𝚕𝚝𝚒𝚓𝚍 𝙳𝚒𝚌𝚑𝚝 𝙱𝚒𝚓 𝙼𝚒𝚓, 𝙱𝚎𝚍𝚊𝚗𝚔𝚝 𝙺𝚊𝚢𝚊𝚜𝚒𝚎𝚛𝚊𝚍𝚎𝚗 💖 . . . 𝐌𝐎𝐄𝐃𝐄𝐑𝐃𝐀𝐆 𝐖𝐈𝐍𝐀𝐂𝐓𝐈𝐄 – Wil Jij Graag Je Moeder/Zus/Nicht/Beste Vriendin Verrassen Met Dit Prachtig Geschenk? Jij Kan Deze Ketting Namelijk Winnen Met Jouw Persoonlijke Boodschap! 💫 . . . Hoe maak je kans op deze ketting? -> Volg @outfitvandedagblog op Instagram -> Like deze post 👍🏻 -> Laat een reactie achter op deze post en tag 2 andere mooie mama’s die dit cadeau verdienen 💖 -> Deel deze post op je Instagram verhaal om meer kans te maken . . . De winactie zal sluiten op 3 mei 2020. Na middernacht wordt de giveaway stopgezet en worden er geen deelnames meer aanvaard. Dan wordt er verloot en de winnaar zal bekend gemaakt worden op 4 mei 2020 via mijn blog en alle sociale media kanalen. . . . Succes allemaal! 🍀💕💖 . . . #kayasieraden #sieraden #juwelen #juweelkunst #gegraveerd #gepersonaliseerd #baby #kinderen #waardevol #winactie #giveaway #doemeeenwin #ketting #kettingen #halsketting #rosegoud #handgemaakt #kwaliteit #samenwerking #lifestyle #accessories #jewelry #jewelrydesign

A post shared by 𝕆𝕦𝕥𝕗𝕚𝕥 𝕍𝕒𝕟 𝔻𝕖 𝔻𝕒𝕘 𝔽𝕒𝕤𝕙𝕚𝕠𝕟 𝔹𝕝𝕠𝕘 (@outfitvandedagblog) on

De winactie loopt tot en met 3 mei 2020. Na middernacht wordt de giveaway stopgezet en worden er geen deelnames meer aanvaard. Dan wordt er verloot en de winnaar zal bekend gemaakt worden op 4 mei 2020.

Succes!

12 reacties op ‘Cadeautip Voor Moederdag: Review Kayasieraden + Winactie [Closed]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s