Dag lieve lezers,

Vanwege spetterend succes met de vorige winactie heb ik er nog eentje in petto voor alle beauty liefhebbers onder ons. Ditmaal kan je kans maken op de Bourjois Gloss Sweet Kiss!

Bourjois Gloss Sweet Kiss

Deze gloss zorgt voor een 10 uur lange hydratatie van de lippen. Het is een nieuwe generatie gloss die verrijkt is met edele olie. De textuur doet denken aan een licht, smeltend serum. Dit resulteert in een schitterende kleur en glanzende lippen, maar toch ook naturel doordat er geen glitters in verwerkt zitten.

De kleur die ik verloot is nummer 05, “orange pressee”, een soortvan koraalroze tint. Zoals je kan zien op de foto’s zit deze gloss volledig nieuw in de verpakking en kan eenvoudig verstuurd worden via een enveloppe, zo hoef je niet thuis te blijven voor jouw pakketje.

De gloss heeft een winkelwaarde van ongeveer € 12 (de prijs verschilt per handelaar) en kan helemaal van jou zijn gratis en voor niets!

Ik heb dezelfde gloss in een iets rozigere tint en gebruik hem regelmatig. Hij voelt zeer zacht op de lippen en is makkelijk aan te brengen met het zachte borsteltje. De lipgloss plakt niet en geeft een prachtige glans. Het is een ideaal handtasformaat, past perfect in je make-uptasje.

Over Bourjois

Al meer dan 150 jaar biedt Bourjois vrouwen onweerstaanbaar, speelse Parisienne beauty looks. Jarenlang onderscheidde het Franse merk zich door hun kleurvolle en klassieke positionering, de iconische ronde blushes en intens gepigmenteerde Rouge Edition Velvet lipsticks. Vandaag de dag is Bourjois een van de meest toonaangevende make-up merken wereldwijd. Bourjois staat voor hoge kwaliteit, luxe producten tegen een betaalbare prijs. De make-up van Bourjous biedt een onweerstaanbare, vrolijke en nonchalante uitstraling, net zoals de Parijse beauties waar het merk door geinspireerd wordt. Iedereen kan een eigenzinnige, speelse Parijse beauty look creëren met Bourjois. Door middel van kwalitatieve make-up producten, is het uiteindelijke doel van Bourjois om het leven een vleugje vrolijker, leuker en speelser te maken. Omdat het leven vooral moet bestaan uit plezier, vooral als het op beauty neerkomt!

(Tekst: bol.com)

!!! Winactie !!!

Wil jij jezelf of iemand anders verwennen met deze prachtige gloss? Dat kan! Ontdek hieronder wat je moet doen om deel te nemen.

Voorwaarde deelname: Je bent woonachtig in België of Nederland.

Hoe maak je kans op deze lipgloss?

  • Volg @outfitvandedagblog op Instagram*
  • Like de bijhorende post bij dit artikel op Instagram*
  • Laat een reactie achter op de Instagram* post en tag 2 andere make-up fans die dit ook geweldig zouden vinden
  • Deel de post op je Instagram* verhaal om meer kans te maken

*Heb je geen Instagram? Geen probleem, Facebook kan even goed!

Doe jij mee? De actie loopt van 5 mei 2020 tot 11 mei 2020. Na middernacht wordt de giveaway stopgezet en worden er geen deelnames meer aanvaard. Dan wordt er verloot en de winnaar zal bekend gemaakt worden op 12 mei 2020.

Bedankt voor jullie aandacht. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden. OVDD is ook actief op sociale media, waar je ons ook kan volgen voor allerlei updates.

10 reacties op ‘Make-up Winactie Bourjois Gloss Sweet Kiss 10hr Hydratation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s