Dag lieve lezers,

In het eerste deel van mijn Shoplog van Lidl kon je lezen hoe de zwangerschapsbroek en zwangerschapst-shirts mij waren bevallen. In dit tweede deel kan je ontdekken wat ik vind van de zwangerschaps/borstvoedingsbh’s die ik besteld heb van Lidl.

In mijn allereerste blogpost van de Lidl Shoplog series vond je mijn wishlist terug, deze kan je hier terug lezen moest je deze gemist hebben.

Ik bestelde een set van 2 borstvoedingsbh’s die tevens tijdens de zwangerschap gedragen kunnen worden voor comfort en ondersteuning. Ze zijn van Esmara Lingerie, Esmara is het kledingmerk van Lidl. Ik betaalde € 14,99 ervoor, wat een absolute topprijs is.

Ik koos voor de kleuren roze en grijs.

De kleuren zijn exact zoals op de foto. Ik was zeer tevreden van de levertijd en heb niet te lang moeten wachten ondanks de coronacrisis. De stof is aangenaam en zacht en er zijn geen harde randen. Ondanks het gebrek aan een beugel ondersteunt de bh toch voldoende, want daarvoor is een bh immers wel belangrijk. Ik heb natuurlijk geen erg zware borsten, voor dames met zwaardere borsten is een bh met beugel misschien toch beter.

Ik vind de afwerking ook erg mooi en vrouwelijk. Het kanten randje en het strikje maken het toch lekker girly. Want natuurlijk zijn dit geen sexy bh’s, maar hè, het is nu eenmaal zo dat je tijdens je zwangerschap wel eerder voor comfort kiest. Je borsten spannen en doen bij momenten pijn, al die drukpunten van jeans en bh’s kan je echt wel missen als kiespijn.

Wat ook super is, is dat de sluiting drie haakjes bevat. Hierdoor voelt de bh erg stevig aan. De bandjes kan je uiteraard verstellen.

Voor de borstvoedingsoptie is er een clipje bevestigd bovenaan zodat je de bh makkelijk kan losmaken. Ik weet nu al dat deze bh’s mij jarenlang plezier gaan bieden, mits ik zeker borstvoeding ga geven aan onze kleine man.

Conclusie zwangerschapsbh’s Lidl

  • Comfortabel
  • Zonder beugel of pijnlijke randen
  • Prijs-kwaliteit verhouding zit heel goed
  • 3 haakjes achteraan
  • Mooi afgewerkt
  • Zachte stof
  • Voordelige prijs
  • Bieden de nodige ondersteuning voor kleine cups

Heb jij al kleding geprobeerd van Lidl? Wat zijn jouw ervaringen? Ben je zelf zwanger en ken je leuke merken voor zwangerschapskleding, deel ze dan gerust in het reactieformulier. Ik lees graag jullie comments.

Vergeet OVDD niet te volgen op sociale media om op de hoogte te blijven van allerlei nieuws. Er is ook 1 keer per maand een nieuwsbrief met leuke kortingsbonnen, gratis bloggids én de nieuwste updates van OVDD. Je kan je inschrijven via het menu bovenaan of via de sidebar hiernaast. Bedankt en tot blogs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s