Dag lieve lezers,

Leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn blog! In deze gloednieuwe blogpost bespreek ik met jullie alweer een nieuw item dat ik mijn nijntjes cadeau heb gedaan, namelijk deze extra lange speeltunnel verkrijgbaar bij MaxiZoo.

Tijdens de corona dagen verwen ik mijn beestjes graag. Zij zijn waarschijnlijk degene die nog het meeste baat hebben bij deze periode. Ze worden verwend met heel veel buitenspeeluurtjes in de tuin, nieuw speelgoed en natuurlijk krijgen ze regelmatig wat extra snacks toegestopt. Want hè, ze zijn toch ongelofelijk schattig!

Het speelgoed bij MaxiZoo voor konijntjes is vaak van het merk AniOne. Ik kende dit eerst niet, maar moet toegeven dat ieder speelgoed dat ik van dit merk koop voor mijn nijntjes altijd een geslaagd effect heeft. Kwalitatief zijn het goede items en prijsgewijs vallen ze ook goed mee. Voor zo’n speeltunnel betaal je zo’n 6 euro.

Voorheen kocht ik mijn konijntjes hun tunnels altijd bij Action. Het waren veel kleinere modelletjes en eigenlijk bedoeld voor een kat (maar kan perfect ook voor een konijntje natuurlijk). Het kost daar maar 1 euro. Maar toegegeven: kwalitatief merkte ik het verschil onmiddellijk. Deze tunnels konden amper een maandje mee, gingen meteen kapot (ze konden er makkelijk gaten in knagen) en het werd snel vuil.

Deze tunnel van AniOne is veel sterker qua materiaal en is specifiek bedoeld voor konijnen en dus smaller en kleiner van formaat. In het midden is er ook een gaatje waar ze vaak even door komen piepen. Het is echt een superleuke tunnel en mijn nijntjes beleven er veel plezier aan, zowel binnen als buiten. Ik heb alleen gemerkt dat als je een 6 panelen ren hebt zoals mij dat hij wat groot uitvalt, maar ik plan binnenkort opnieuw wat panelen bij te kopen zodat de ren groter wordt, zo hebben ze meer bewegingsvrijheid en kunnen ze wat verder loslopen.

Nog een pluspunt: deze tunnel kan je gemakkelijk proper maken in de douche. Spoel ‘m af met warm water en met een vodje en Mr. Proper Allesreiniger kan je gemakkelijk al het vuil schoonmaken. Zeer eenvoudig en zo hebben je konijntjes lang plezier van hun tunnel!

Heb jij zelf konijntjes? Zijn ze ook zo gek op tunnels? Laat weten wat jij hiervan vindt en reageer op deze blogpost. Ik lees graag jullie reacties.

Bedankt voor jullie aandacht. Indien je graag op de hoogte blijft van nieuwe content, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Op sociale media vind je ook altijd nieuwe updates terug. Tot blogs!

2 reacties op ‘Rabbitmania: Speeltunnel Van AniOne (MaxiZoo)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s