Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Hi lieve lezers,

Fijn dat jullie een bezoekje brengen aan Outfitvandedagblog. Vandaag heb ik alweer een leuke outfitpost voor jullie in petto, dus grijp je heerlijke kop koffie of thee erbij en laat je inspireren voor een leuke zomerse (zwangerschaps)look.

Ik heb dit roze bombervestje met bloemenprint ooit bij de H&M gekocht. Ik geloof zelfs dat het een soldenkoopje is geweest. Dit vestje is eigenlijk iets dat altijd in de mode blijft en dat ik toch weer iedere lente uit de kast haal. Ik vind het super omdat het je outfit een fleurig accent geeft. Ik heb zelf ook erg veel roze in de kast hangen, dus dit stuk combineren vormt geen enkel probleem. Je kan het zelfs met rood stylen, zoals je ziet is mijn Longchamp tas donkerrood en dat lukt prima met deze tint.

Vele dames zijn bang om voor kleur te gaan, maar de warme dagen laten het echt wel toe om eens af te stappen van het klassieke. Je hoeft niet iedere zomer voor wit te gaan, doe eens een keertje anders en ga ook voor roze. Een frisse kleur doet je meteen stralen.

De flatjes zijn ook een goede aankoop geweest bij de H&M vorige zomer. Je kan ze overal bij combineren. Ze zijn comfortabel maar je vrouwelijkheid blijft bewaart – dat zit helemaal goed dus.

Mijn buikje begint goed te groeien nu. Ik mag niet klagen, ik heb een mooie zwangerschap. De misselijkheid heb ik vaarwel gezegd en ik heb in feite geen volledige 3 maanden daar last van gehad (lucky me). Ze zeggen weleens dat het tweede semester het beste gedeelte is van de zwangerschap en daar kan ik inkomen. Ik ben wel af en toe nog moe, maar dat ligt ook aan heel dat quarantaine gebeuren. Een mens wordt er gewoon lui van ook! πŸ™‚

View this post on Instagram

𝙸 π™°πš– 𝙰 π™·πšŠπš™πš™πš’ π™Άπš’πš›πš•. π™±πšŽπšŒπšŠπšžπšœπšŽ π™΄πšŸπšŽπš›πš’ π™³πšŠπš’ 𝙸 π™ΆπšŽπš πšƒπš˜ πš†πšŠπš”πšŽ πš„πš™ πš†πš’πšπš‘ πšƒπš‘πšŽ π™΅πšŽπšŽπš•πš’πš—πš πšƒπš‘πšŠπš 𝚈𝚘𝚞 π™·πšŠπšŸπšŽ π™Άπš›πš˜πš πš— π™°πš—πš πšƒπš‘πšŠπš 𝙸 π™ΆπšŽπš πšƒπš˜ π™ΌπšŽπšŽπš 𝚈𝚘𝚞 π™°πš πšƒπš‘πšŽ π™±πšŽπšπš’πš—πš—πš’πš—πš π™Ύπš π™ΎπšŒπšπš˜πš‹πšŽπš› 😍 π™Όπš’ π™±πš˜πš’, π™Όπš’ π™΄πšŸπšŽπš›πš’πšπš‘πš’πš—πš ❀️ 𝚈𝚘𝚞 π™°πš›πšŽ π™°πš•πš›πšŽπšŠπšπš’ π™»πš˜πšŸπšŽπš π™±πš’ πšƒπš‘πšŽ πš†πš‘πš˜πš•πšŽ π™΅πšŠπš–πš’πš•πš’, π™°πš—πš 𝚈𝚘𝚞 πš†πš’πš•πš• π™·πšŠπšŸπšŽ πšƒπš‘πšŽ π™Άπš›πšŽπšŠπšπšŽπšœπš π™»πš’πšπšŽ π™΄πšŸπšŽπš› π™Ώπš˜πšœπšœπš’πš‹πš•πšŽ πŸ‘ΆπŸ»πŸ§Έ . . . #pregnancy #pregnant #almost16weeks #16weeks #proudmom #momtobe #mommytobe #babyboy #babybump #pregnantlife #maternity #itsaboy #mumlife #bloggerstyle #maternityfashion #baby #lucky #happy #zwangerschap #babyontheway #couplegoals

A post shared by 𝕆𝕦π•₯π•—π•šπ•₯ π•π•’π•Ÿ 𝔻𝕖 π”»π•’π•˜ π”½π•’π•€π•™π•šπ• π•Ÿ π”Ήπ•π• π•˜ (@outfitvandedagblog) on

Outfit details

Vestje – H&M
T-shirt – Primark
Rok – Vero Moda
Ballerina’s – H&M
Tas – Longchamp

Lipstick – Revolution Kleur Matte 123 Brunch (mijn all time favorite voor het moment)

Shop my look

Volg jij mij al op Lookbooks? Doe het snel en mis geen enkele outfit. Zo kan jij makkelijk outfit ideetjes opdoen in slechts één klik. Lookbooks kan ook perfect op je telefoon, via de applicatie kan je vanop je telefoon browsen door al mijn outfits.

Wat vinden jullie van deze look? Laat een leuke reactie achter en vergeet OVDD niet te volgen op sociale media indien je mijn content leuk vindt. Er is ook een maandelijkse nieuwsbrief waarvoor je je kan inschrijven. Bedankt voor jullie aandacht en zoals gewoonlijk, tot blogs!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties op β€˜OOTD: H&M Floral Bomber Jacket’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s