Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Dag lieve lezers,

Zij die mij al jaren kennen of volgen online weten dat ik héél wat haarstijlen heb gekend in mijn leven! My god, ik heb wat geëxperimenteerd hoor. Heel leuk allemaal en ik ben blij dat ik het gedaan heb.

Intussen heb ik al een drietal jaar dezelfde vaste look en ben ik van het extreme afgestapt. Als mommy-to-be moet dat ook wel een beetje vind ik. Eens je het stadium van volwassenheid hebt betreden en het werkleven instapt dan is het wel aangewezen niet iedere maand met een nieuwe coupe te verschijnen LOL.

Laten we eens bekijken welke haarstijlen ik nog kon terugvinden bij mijn afbeeldingen. Echte “OMG” momentjes gegarandeerd.

Blond! Dit dateert denk ik van zo’n 5 jaar geleden. Ik had mijn haren zelf geblondeerd en aan de hand van eigen DIY hair masks het nog meer opgelicht (met kaneel en citroen en zo van die dingen). Ik stond er op zich nog wel mee, maar mijn haren waren echt kapot gebleekt op het laatste.

Ik heb ook lang, honingblond haar gehad toen ik 16 jaar was. Hierboven een mooi vergelijk: 10 jaar geleden en nu. Als je goed kijkt dan zie je dat ik een neuspiercing had. Puberteit, weet je wel. Die neuspiercing heeft er welgeteld een maand ingezeten, ik was er allergisch aan. Loop je maanden met een gat in je neus. Ja, gênante momentjes – I know all about it.

Van lang naar kort, ik deed het rond mijn 17-18 jaar. Hup, de schaar erin. Ik deed hetzelfde rond mijn 19 jaar. Sinds een vijftal jaar ben ik niet korter dan schouderlengte gegaan. Schouderlengte is in feite de perfecte lengte voor mij. Als het langer is dan begint het te golven en wordt het dik en pluizig.

Van blond naar rood, dat kon ook allemaal in mijn puberteit – jongvolwassenheid fases. Van rood naar zwart. Froufrou, geen froufrou, zijscheiding. Ik heb het allemaal gedaan. Het mooiste uiteindelijk? Gewoon lichtbruin. Ook al is het maar gewoon, het is wel de kleur die het best bij me past.

Tot slot mijn haar nu op dit moment. Middenlengte, geen pony, lichtbruin van tint. Ik vind het goed zoals het is. Misschien dat ik wel iets nieuws probeer als toekomstige mama, om bijvoorbeeld wat korter te gaan (terug een bob kapsel). Maar van kleur blijf ik mooi bij lichtbruin.

Wat vinden jullie van mijn haarstijlen en -kleuren? Laat een leuke comment achter! Bedankt voor jullie aandacht en tot blogs. Vergeet OVDD niet te volgen op social media als je mijn content apprecieert, er is ook een nieuwsbrief iedere maand waarvoor je je kan inschrijven.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

2 reacties op ‘Hair History: Mijn Haarstijlen Doorheen De Jaren

  1. hier nog zo iemand die veel verschillende haarstijlen heeft gehad door de jaren heen. momenteel heb ik wel een fase waarin ik mijn natuurlijke haarkleur wil laten uitgroeien en geen verf meer wil gebruiken.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s