Dag lieve lezers,

Ik bespreek met jullie vandaag een gloednieuwe nagellak die ik kocht van Revolution, de Revolution High Gloss Nailpolish With Avocado Oil kleur Fawn. De kleur is in feite een beetje als koraaltint, maar dan meer naar de nude kant in plaats van de felle kant. Je kan het in feite bij alle looks combineren omdat het erg neutraal is.

Het was de eerste keer dat ik een nagellak probeerde van het merk Revolution. Het enige dat ik in feite ooit eens heb aangeschaft van het merk was een oogschaduwpallet (zo die in chocoladeblokjes gemaakt zijn qua verpakking). Daar was ik altijd erg tevreden over.

Ik kocht deze nagellak voor een klein prijsje bij Boozyshop, amper € 0,95! Boozyshop is een Nederlandse online make-up verdeler, erg gekend en populair in België en Nederland want ze verkopen allerlei merken die je in de gewone winkels niet kan verkrijgen. Ik maakte tevens een VLOG over mijn Boozyshop haul. Bekijk de video hieronder.

In de video had ik de nagellak net geprobeerd, intussen heb ik hem uitgebreid getest nu er wat tijd is over gegaan en kan ik mijn review hierover geven.

Wat zijn mijn bevindingen?

 • De nagellak heeft zoals beloofd op de verpakking een prachtige glans, een echt high gloss effect wat lijkt op gelnagels
 • Makkelijk aan te brengen
 • Zeer flatterende kleur
 • Mooie voordeelprijs
 • Goed dekkend: 1 laagje dekte al mooi, 2 laagjes is perfect
 • Jammer genoeg is ie niet longlasting – na 3 dagen moest ik hem meteen bijwerken
 • Droogt niet erg snel – enkele minuutjes wachten (ik heb geen geduld dus vind dit wel een struikelpunt)

Het verdict: zou ik hem opnieuw kopen?

Ondanks de 2 belangrijke minpunten (blijft niet lang en droogt niet snel), vind ik wel dat het een prachtige nagellak is. Het heeft echt een gelnagellak effect. Ik vind ook dat de prijs een groot voordeel is (de normale prijs is rond de 3 à 4 euro). Dus ja, ik zou ‘m toch nog aanschaffen, maar dan wel in kleurtjes die ik enkel tijdens vakantie draag (zoals deze kleur). Voor dagelijks heb ik liever nagellak dat lang blijft en snel opdroogt.

Hebben jullie al eens nagellak geprobeerd van Revolution? Wat vinden jullie van mijn VLOGS? Deel jullie ervaringen in het reactieformulier.

Bedankt voor jullie aandacht. Indien je graag op de hoogte blijft van alle nieuwigheden, volg OVDD dan op sociale media en abonneer je op de maandelijkse nieuwsbrief. Je ontvangt zo een gratis Engelstalige bloggids die ik geschreven heb. Tot snel!

22 reacties op ‘Nail Art: Revolution High Gloss Nailpolish With Avocado Oil Color Fawn Review

 1. I would like to thank you for the efforts you have
  put in writing this blog. I’m hoping the same high-grade site post from you in the
  upcoming also. In fact your creative writing
  skills has inspired me to get my own web site now.

  Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a great example of it.

  Visit my web page :: http://somerlift.net/

  Geliked door 1 persoon

 2. You are so awesome! I do not believe I’ve truly read through anything like
  this before. So great to discover someone with a few original thoughts on this issue.

  Seriously.. thank you for starting this up. This website is
  something that is needed on the internet, someone
  with a little originality!

  Feel free to surf to my homepage … http://hydracort.net/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s