Dag lieve lezers,

Via Zalando Lounge kon ik een geweldige deal slaan: Fila sneakers voor € 25! Ik kreeg ze cadeau van mijn vriend, dus dat maakte het eens zo leuk natuurlijk. Met volle enthousiasme wachtte ik op mijn pakketje, dat in een paar dagen tijd al voor mijn deur stond! Wauw, als dat niet snel is!

Deze Fila sneakers zijn afgewerkt in het rood. Ze lijken heel erg op Adidas Superstar sneakers, waar ik ook gek op ben. Nu vind ik sneakers van Fila in het algemeen supergaaf, alleen zijn ze vaak te robuust omdat ze geïnspireerd zijn op de sportschoenen van de jaren ’90. Deze mengeling van Adidas Superstars in een Fila jasje was voor mij de perfecte combinatie! Deze modellen zijn tijdloos en die kan ik overal bij combineren winter en zomer. Ik hou echt van witte sneakers.

Qua comfort moeten ze niet onderdoen voor Adidassen – hier was ik wel wat bang voor. Adidas Superstar sneakers zitten echt heerlijk, mijn klassieke zwart-wit paar blijft mijn ultieme favoriet in de schoenkast. Maar toegegeven: deze Fila sneakers komen ook bovenaan in de lade. Ze zitten even comfortabel maar zijn iets minder dik, wat niet slecht is want tijdens de zomermaanden zijn Adidas Superstar sneakers vaak véél te warm aan de voeten. Het rode accent is pittig en je kan het nog leuker maken met een stel grappige sokken erbij. Gewoon, omdat het fashion is 😉

Ik combineerde deze sneakers met een casual look die heel praktisch is op de fiets. De laatste dagen ben ik erg actief en probeer ik vaak te fietsen, omdat de zwangerschap in quarantaine nu niet bepaald wonderen verricht voor al die kilo’s die er – sowieso al – bijkomen. Bewegen mag, als het niet te intensief is. En wat is er beter dan een heerlijk fietstochtje met een mooie stralende zon? Juist ja, geen excuus om niet actief te wezen.

Ik droeg mijn Lidl skinny zwangerschapsjeans (heb je mijn review hierover al gelezen?) met bloemensjabloon erbij alsook een basic zwarte zwangerschapstop van Lidl en een grijs/zwarte geruite blazer met cap van Cassis. Een tikkeltje boyish, maar ik hou wel van een tomboy stijl met momenten. Verder combineerde ik deze outfit met mijn zwart Pliage rugzakje van Longchamp, echt een super praktisch tasje voor op de fiets en op vakantie.

Dit vestje van Cassis was zo’n goede aankoop. Ik kocht deze tijdens de januari solden voor een knalprijsje van 20 euro. Het is zo’n hip stuk, met de geruite print en de capuchon krijg je een stoer geheel. Cassis heeft echt hele toffe collecties.

Een tikkeltje fout en nerdy: het mag allemaal in fashionland. Ik matchte mijn nieuwe Fila sneakers met mijn Disney sokjes van Calzedonia. Zoek je hippe sokken, dan moet je echt bij Calzedonia zijn. Ze doen vaak goede promoties.

Mijn haren droeg ik vastgebonden in een hoge dot, lekker praktisch en past goed bij de stoere look die ik wilde creëren.

Outfit details

Vest – Cassis
T-shirt – Esmara (Lidl Zwangerschapskleding)
Broek – Esmara (Lidl Zwangerschapskleding)
Schoenen – Fila
Sokjes – Calzedonia
Rugzak – Longchamp

Copy my look

Ik werk niet langer via LikeToKnow.It, omdat het helaas niet functioneert. Ik ben overgestapt op een andere applicatie, namelijk: Lookbooks. Je kan me daar ook volgen, klik hier. Via deze weg kan je gemakkelijk mijn outfits nabootsen.

Wat vinden jullie van mijn look? Laat een leuke reactie achter als je mijn content interessant vindt! Ik lees ze met plezier. Indien je op de hoogte wenst gehouden te worden, abonneer je dan op onze nieuwsbrief en volg Outfitvandedagblog op sociale media kanalen. Bedankt voor jullie aandacht. See you later!

4 reacties op ‘OOTD: New Fila Sneakers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s