Dag lieve lezers,

Ik deel met jullie vandaag mijn Juicy Couture look. Juicy Couture is een merk dat in feite een beetje vergeten is geraakt in fashionland. Wederom heb ik altijd van hun stijl gehouden, comfy met een vleugje bling bling. Ontdek mijn look in deze gloednieuwe blogpost.

Ik heb altijd een zwak gehad voor de balans tussen bling bling en casual everyday wear. Net dat is wat Juicy Couture perfect weet te mixen tot een geheel. Weet je nog de tijd dat hun joggingpakken zo in de mode waren? Iedere celebrity liep ermee rond in Hollywood. Wel, ik ben er altijd een beetje dol op geweest. Hetzelfde met Uggs met strassteentjes of strikjes – ultracomfortabel maar wel supergirly tegelijkertijd.

Voor deze look combineerde ik dus comfortabele items zoals de hoodie vest en de jeans met sparkling accenten: een designer Juicy Couture handtas, een kleurrijke sjaal, een parelspeldje met fancy hairdo én metallic kleurige ballerina’s. Echt ideaal voor een dagje shoppen in de stad. Je voeten zitten niet gekneld in een stel high heels en je hebt toch die glamoureuze touch.

Oh jeetje, die buik is al erg aanwezig op de foto’s! Onze kleine man ondergaat een ware groeispurt!

Ken je dat issue dat je ballerina’s na 1 zomerseizoen helemaal op zijn omdat ze zijn uitgerokken? Tijdens de zomer zwellen je voeten namelijk en daardoor moet je ze vaak al weggooien na enkele maanden intensief dragen. Tip: koop flatjes met een rekker. Deze heb ik al jaren en iedere zomer heb ik er opnieuw plezier van.

Outfit details

  • Vest: Juicy Couture
  • T-shirt: Lidl Zwangerschapskledij
  • Broek: Lidl Zwangerschapskledij
  • Ballerina’s: Lokale shop
  • Tas: Juicy Couture
  • Horloge: MVMT (gifted met samenwerking)
  • Ketting: Kayasieraden (gifted met samenwerking)
  • Sjaal: Tweedehandskoopje

Shop my look

Via Lookbooks kan je al mijn looks gemakkelijk shoppen binnen een handomdraai. Ontdek mijn account hier, je kan mij ook simpelweg volgen daar om up-to-date te blijven alsook kan je gebruik maken van de Lookbooks app. Heel leuk voor outfit inspiratie!

Wat vinden jullie van deze outfit? Houden jullie ook van een balans tussen glamour en comfy? Laat een leuke reactie achter, let’s inspire each other!

Volg OVDD op sociale media en abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe content op mijn blog. Als abonnee ontvang je meteen een bedankje voor je loyaliteit: een gratis Engelstalige gids voor bloggers. Bedankt voor jullie aandacht en tot snel!

2 reacties op ‘OOTD: Juicy Couture Look

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s