Dag lieve lezers,

Zoals jullie wel weten ben ik een webshop gestart genaamd OVDD Make-up. Het is echt een klein levenswerkje van mij. Ik ben er dan ook trots op dat ik hiermee gestart ben en zie wel waar het mij zal brengen in de toekomst.

De slogan van OVDD Make-up is “My Time, Make-up Time“. Ik geloof dan ook dat jezelf opmaken echt een me time moment is in de badkamer waarmee je echt zorg draagt voor jezelf. Je goed voelen komt van binnenuit, maar door jezelf netjes te maquilleren voel je je gewoon al meteen beter in je vel. Je straalt, je benadrukt je mooie eigenschappen en je omarmt jezelf. Het gaat niet om maskeren of het bereiken van perfectie, het gaat om op en top jezelf zijn en van jezelf houden.

Jarenlang heb ik mijn acne weg gepoederd en weg gesmeerd met dikke lagen foundation, de boel tien keer verergerd en onzeker dat ik was! Dat wil ik absoluut niet. Ik wil de boodschap van make-up veranderen. Make-up hoort te draaien om het accentueren wat je mooi vindt aan jezelf en je imperfecties niet te verstoppen. Make-up kan je zelfvertrouwen geven, maar alles begint bij het accepteren van je natuurlijke zelf. Make-up hoort de finishing touch te zijn, de kers op de taart. En stralen, dat doe je zo al โค

In deze post deel ik met jullie mijn favoriete producten. Want in mijn webshop verkoop ik enkel producten waar ik zelf achter sta en zelf tevreden over ben. Zo verkoop ik nagellak van Sally Hansen, omdat ik deze zelf met plezier gebruik en ik weet dat ze lang houden en mooi dekken (en geloof mij, ik werk in de verkoop en moet bijna wekelijks uitpakken – ik kan de houdbaarheid goed testen!).

Wat zijn nu mijn favorieten? Laten we het eens ontdekken.

Mijn eerste favoriet is de Rimmel Fresher Skin SPF 15 Foundation. Ik bemerk aan de reviews online gemengde reacties over deze foundation. Wat ik vermoed is dat er verkeerd gebruik in het spel is, want dit is geen typische foundation zoals je gewend bent.

De Rimmel Fresher Skin SPF 15 Natural Finish Foundation is een absolute must-have in je make-up routine. De foundation is licht van textuur en laat de huid ademen. Hierdoor creรซer je een natuurlijk glanzende, frisse teint.

SPF 15: beschermende factor tegen UV-stralen

Het is een dikke, volle textuur waar je echt niet veel van hoeft te gebruiken. Ik breng ‘m aan met een sponsje, niet met een foundation borstel. Ik dep de foundation op mijn huid en creรซer zo een natuurlijke look. De foundation trekt heel vlot in en gaat niet af op kleding, het is vederlicht en mijn huid kan goed ademen. Het verstopt de poriรซn niet. Ik heb persoonlijk een hekel aan foundation dat de huid volledig afsluit.

Prijs: โ‚ฌ 8 – Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren – Ontdek het assortiment hier

Mijn tweede favoriet is de Make-up Remover Doek waar ik eerder een blogpost over schreef.

  • Het is milieuvriendelijk
  • Herbruikbaar
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Verwijdert ook waterproof make-up
  • Eenvoudig in gebruik
  • Wasbaar in de wasmachine
  • Beter voor de huid omdat je reinigt met water
  • Goedkoop

Echt super handig! Ik gebruik sinds ik deze doek heb geen micellair water en watjes meer. Ik ben echt enorm fan hiervan, ook omdat het zo zacht is voor mijn huid en het zo simpel is gewoon met water.

Prijs: โ‚ฌ 5 – Voor het moment uitverkocht, wordt binnenkort weer aangevuld – Bekijk productinformatie hier

Wil je graag op de hoogte gehouden worden als ik deze weer op voorraad heb? Laat een berichtje via info@ovddmakeup.be en ik zet je op een wachtlijst.

Hoe zit het met de levering?

Jouw bestelling wordt geleverd binnen maximum 4 werkdagen ofwel in een doos ofwel in een envelop naargelang de grootte van de bestelling. In de envelop of doos vindt je o.a. een overzicht terug van je bestelling (het factuur). Op dit factuur staat vermeld welke producten je hebt aangekocht en jouw betalingswijze. Je zal eveneens een bedankkaartje ontvangen als dank dat jij voor OVDD Make-up gekozen hebt. Wij geloven dat die dingen bijdragen tot jouw Make-up Time, Me Time moment ๐Ÿ™‚

Ik sta persoonlijk in voor alle bestellingen.

Wat vinden jullie van mijn beauty favorieten? Check zeker binnenkort mijn favorieten nog op de Isa’s Choice pagina, want ik ga nog een heleboel producten voor jullie uittesten en toevoegen in mijn shop. Abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en je kan Outfitvandedagblog tevens volgen op sociale media. Zeker doen! Let’s connect! Bedankt voor het lezen en tot snel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s