BabyBaby

Dag lieve lezers,

Mijn vriend en ik zijn stap voor stap bezig de babykamer vorm te geven. Een babybedje is natuurlijk de ultieme start van dit verhaal. Hoewel onze plannen waren dit echt fysiek in de winkel aan te kopen, zijn we toch vanwege de lockdown in verleiding gekomen online te bestellen. We ontdekten een nieuwe webshop op deze manier: de Vanastenbabysuperstore. In deze blogpost vertel ik jullie over de eerste indrukken van onze bestelling.

Vanastenbabysuperstore is specialist in baby artikelen. Van Asten BabySuperstore is een grote babyspeciaalzaak aan de Ringbaan-Zuid 5 in Tilburg met een totale oppervlakte van maar liefst 5.000 m2! U vindt er alles wat u nodig heeft voor uw baby. Van babykamers, kinderwagens, buggy’s, autostoelen, boxen, kinderstoelen, reisbedden, traphekjes, tandems en duowagens, wipstoeltjes tot speelgoed, kleding en babyfoons.
We hebben ook alles voor uw peuter en zelfs voor uw tiener. Bijna alles is direct uit voorraad leverbaar. Die mooie babykamer of die leuke kinderwagen kunt u gelijk meenemen (Bron: Vanastenbabysuperstore).

We vonden een prachtige actie op de website Vanastenbabysuperstore, namelijk een Safety 1st Calidoo Co Sleeper bedje dat normaal ongeveer 130 euro kost stond nu aan een prijs van 80 euro online te koop. Deze actie konden we niet laten liggen! We bestelden het meteen.

Ondanks dat het pakketje van Nederland moest komen was het er snel. We moesten slechts een drietal dagen erop wachten.

Het in elkaar zetten was niet moeilijk. Alleen wel opletten: het is belangrijk dat je de voetjes van het bed juist plaatst, er is een kant met wieltjes en een kant zonder en je moet deze juist plaatsen voor de richting van de bodem. Dit stond niet in de handleiding vermeld vandaar. Op een half uurtje is het bouwen van dit bedje wel geklonken.

Op de website vermelden ze de volgende informatie:

Dit mooie wiegje Calidoo van het bekende merk Safety 1st. is ideaal om je kleintje dichtbij je te hebben. Met deze co-sleeper kan je baby ’s nachts dicht bij je zijn, maar heeft hij / zij wel zijn eigen bedje. De wieg is eenvoudig te (de-)monteren en kan zowel losstaand gebruikt worden als als co-sleeper aan je eigen bed. Een voordeel van samen slapen is dat je pasgeboren baby kan wennen aan het dag en nacht ritme. Daarnaast is het natuurlijk voor jezelf ook erg fijn om je kleintje dichtbij je te hebben. 

De Calidoo Co-sleeper is geschikt voor kindjes vanaf de geboorte tot een maximaal gewicht van 9kg. 

De wieg Calidoo is voorzien van twee wielen (met rem) en twee anti-slip steunpoten. Op deze manier staat het wiegje stevig, maar kun je deze ook weer eenvoudig verplaatsen. De wieg is verstelbaar op 7 verschillende hoogtes. HIj is verstelbaar van 48 – 63 cm, met stappen van 3 cm. Op deze manier is de wieg voor vrijwel ieder bed geschikt. 

Eigenschappen
– Merk: Safety 1st
– Type: Wieg aan bed Calidoo
– Geschikt voor kindjes vanaf 0 maanden tot een max. gewicht van 9kg
– Verstelbaar in 7 hoogtes (48 – 63cm)
– Geschikt om losstaand te gebruiken of te bevestigen aan een groot bed
– Afmetingen: 82,5 x 56 x 92cm (HxBxL)
– Maximale aansluithoogte tot ouderlijk matras: 61cm
– Inclusief matrasje (51x82x3cm)
– Voorzien van 2 wielen
– Voorzien van 2 anti-slip steunpoten
– Voorzien van banden om het wiegje vast te zetten aan je eigen bed

Gebruik de wieg niet meer zodra je kindje zichzelf omhoog kan trekken, op de knieën gaat zitten of zelfstandig kan zitten.

Het bed zelf is erg veilig en stevig. Naar mijn mening voldoet het zeker aan de veiligheidscriteria als je het bedje naast jouw eigen bed wilt schuiven. Zo kan je in alle veiligheid samen slapen met je kindje. Alles is wasbaar, de matras inbegrepen en je kan ook alles vastmaken met klik- en gordelsystemen. Het bedje is gemaakt uit kwalitatief sterk materiaal.

We zullen zien als onze zoon er is hoe het ons zal bevallen, maar tot hiertoe is mijn eerste indruk van het product én van de webshop positief.

Hebben jullie al eens iets besteld via Vanastenbabysuperstore? Of kennen jullie het Safety 1st productenassortiment? Deel jouw ervaringen in het comment form. Indien je graag op de hoogte blijft van allerlei baby nieuws, abonneer je dan op de nieuwsbrief en volg OVDD op sociale media. Bedankt voor het lezen, tot blogs!

BabyBaby

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s