BabyBaby

Dag lieve lezers,

Een leuk wist-je-datje voor alle mommy’s to be onder ons: bij YourSurprise kan je een gratis gepersonaliseerd babymutsje bestellen via de Roze Doos.

Wij deden het en delen zo nu ook de naam van ons kleine mirakeltje: Nico 💙 Deze naam komt in feite van Nicolas, wat overwinnaar van het volk betekent. We kozen deze naam omdat deze kort en krachtig is en wij allebei een voorkeur hebben voor korte, oer Vlaamse namen 🙂

Dit mutsje is van zachte kwaliteit en in een neutraal wit stofje vervaardigd. Je kan zelf de kleuren, het lettertype en de stijl van de naam kiezen. Je hebt dus de vrijheid het item te personaliseren naar eigen keuze. Zo’n babymutsje bestel je via YourSurprise, deze website maakt allerlei gepersonaliseerde cadeaus. Superleuk om je kindje al meteen te laten dragen bij de geboorte! (Zo weet iedereen ineens zijn of haar naam 😉 ).

Enkel de verzendkosten moet je betalen, wat neerkomt op zo’n kleine € 3,95 (van Nederland naar België). Het mutsje zelf kost normaal € 12,95, maar via de Roze Doos krijg je deze dus cadeau.

Wil jij graag nog meer leuke tips omtrent zwangerschap en motherhood? Volg OVDD op sociale media en via onze maandelijkse nieuwsbrief. Baby en zwangerschap zijn nu nieuwe topics en je kan alle updates van mijn zwangerschap en onze voorbereidingen voor de komst van de baby hier op de voet volgen. Als je zelf zwanger bent is dat super leuk! We mommy’s-to-be should stick together!

BabyBaby

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s