Dag lieve lezers,

Met een vriend die in de elektronica werkt kan je niet anders dan in huis de nieuwste snufjes hebben. Zoals wij vrouwen ons al eens graag verwennen met make-up, zo verwennen mannen zich graag met gadgets. Vandaag bespreek ik met jullie iets dat al enige tijd in onze huiskamer staat: de Bose soundbar geluidsinstallatie.

Wij hebben de volledige set: de soundbar, bass module en surround speakers. Een hele mooie set waar je best wel wat voor betaald. Wij kochten het allemaal in stapjes, en hierdoor konden we het versterkende effect van ieder toestel goed beoordelen.

De soundbar

Koop dit en je luistert nooit meer naar je gewone tv – seriously.

Wil je een cinema at home effect creëren, dan is een soundbar echt een must. Het oogt ook niet verkeerd dankzij zijn strakke, moderne design. Wat je met een soundbar hebt is dat je achtergrondgeluiden veel beter hoort. Het geluid van de meeste tv’s is eerder oppervlakkig, met een soundbar creëer je meer diepgang en zit je meer in het moment. Ideaal voor de binge watchers onder ons die meer uit hun series willen halen!

Je kan de soundbar verbinden met je telefoon via Bluetooth en zo ook muziek afspelen. De soundbar zelf verbindt je met je tv via ofwel een kabel ofwel via WiFi. Je kan dus kabelvrij te werk gaan.

De bass module

Dit is misschien nog het meest baanbrekende onderdeel van de speakersset: de bass module.

Het is ronduit ongelofelijk wat deze bass module produceert van geluid. Het boost echt je bass en hierdoor beleef je filmmomenten en muziek nog intenser. Deze bass booster zorgt er echt voor dat je overal in huis je muziek kan horen. Wij zijn van dit toestel nog het meest fan, omdat het zo’n groot verschil geeft of je de soundbar alleen hoort of mét de bass module.

De bass booster kan je verbinden met de soundbar via een kabel.

De surround speakers

Dit was onze laatste aankoop om de set compleet te maken: de surround speakers.

Die van ons staan aan beide kanten van de zetel. In het begin waren we een beetje teleurgesteld: we vonden dat de speakers weinig deden. Maar dan toen we onze eerste film bekeken met de surround speakers dan begrepen we de functie beter.

We hoorden het geritsel van bladeren, geweerschoten, het geslurp van iemand aan zijn tas koffie, achtergrondmuziek. Detailgeluiden tot echt versterkende omgevingsgeluiden in spannende scènes: deze speakers maken het echt wel af voor je totale beleving.

Conclusie

  • Topkwaliteit
  • Een investering die de moeite loont
  • Meer intense beleving van muziek en tv
  • De set is echt een perfect totaalplaatje: 1 stuk kan niet tippen aan het pakket samen
  • De set-up vraagt enig werk, maar via de Bose app kan je makkelijk alles volgen
  • Modern design

Koop jouw Bose Soundbar 500 + Bass Module + Surround Speakers bij Vandenborre aan de beste prijs en service.

Heb jij zelf ook een soundbar? Of heb je al eens kennisgemaakt met producten van Bose? Laat een leuke reactie achter met jouw mening, want die telt zeker ook!

Volg OVDD via sociale media (Facebook, Twitter & Instagram) en via onze maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle updates. Bedankt voor het lezen en tot blogs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s