Dag lieve lezers,

Onlangs ging ik met mama langs de Veritas omdat zij graag een maxidress wilde tonen die ze op het oog had. Ik was positief verrast door hun prachtige collecties! Wauw, echt knap. Ik had Veritas nooit echt als fashionmerk beschouwd, eerder zo’n winkel voor stoffen of als je sokken nodig hebt of zo. Maar niets is minder waar: Veritas is hip!

Mama kocht er een prachtige maxidress, heel trendy voor de zomer. Mijn oog viel op een roze (hoe kan het ook anders?) regenjasje met geruite kap. Ik was opslag verliefd! Normaal ben ik echt allesbehalve een impulskoper, maar deze kon ik echt niet laten liggen. Hij kostte me € 39,99.

Het is het soort jasje dat ik al enkele jaren wilde, maar bij dit model viel alles op zijn plek: de kleur, het formaat, de praktische eigenschappen én het originele accent van de capuchon.

Een andere aankoop die ik deed was een handtas bij Coton. Ik zocht een tasje in Chanel-stijl met ketting en een stevig kader. Ik had al wat op Zalando gekeken maar vond uiteindelijk mijn ding bij de Coton winkel op de Keyserlei in Antwerpen. Ze hebben erg trendgerichte items aan betaalbare prijzen. Zo betaalde ik voor mijn tasje maar € 16. Het is een stevige kwaliteit, een mooie roze kleur en met python patroon op de flap. Binnenin zijn er 2 compartimenten.

Ik vond bij H&M ook een leuk (alweer roze) cropped t-shirtje in de sale voor € 3, want daar ben ik ook wezen shoppen vanwege de zwangerschap. Zo’n cropped shirtje draag ik dan over een lange t-shirt om mijn buikje te accentueren. Mijn huidige uniformbroek voor het werk werd ook te klein dus ik heb een nieuwe gekocht met rekker. Niet te geloven dat ik haast 6 maanden ver ben!

Ik merk aan mijn figuur dat alles al wat minder vlot begint te gaan, zoals een eindje stappen of lopen of fietsen. Logisch natuurlijk, het laatste trimester gaat in. Maar het is wel wennen, want ik ben gewend om heel actief en snel te leven. Nu moet ik het wel wat rustiger aan doen.

Ik weet niet waarom ik telkens naar roze grijp, misschien heeft het te maken met mijn nieuwe webshop OVDD Make-up – I just loooove pink vibes. Al die make-up haalt echt wel mijn girly side nog meer naar boven!

Wat vinden jullie van deze shoplog? Volg me op Lookbooks om al mijn looks te bekijken én makkelijk te kopiëren! Ben je fan van mijn make-up? Ik gebruik producten die ik zelf verkoop in mijn webshop OVDD Make-up. Zie ik je daar?

2 reacties op ‘Shoplog: Mijn Nieuwe Jas Van Veritas & Nieuwe Handtas Van Coton

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s