Dag lieve lezers,

Klaar voor een echte OOTD mash-up? In deze blogpost vind je mijn laatste zwangerschapsoutfits terug, een compleet overzicht. Leuk als je wat maternity fashion inspiratie wilt opdoen! Laat gerust in een reactie weten welke outfit je favoriet is en waarom 😉

Girly en een overload aan roze: tegenwoordig heb ik wat met roze. Ik denk dat het door al die zwangerchapshormonen komt, dat ik me vrouwelijker voel dan ooit. Ik ben ook gek op bloemenprint. Het maakt me zo vrolijk! Ik combineerde deze bloementop met een basic legging van Primark, deze zijn top als je zwanger bent. Ze zitten heerlijk comfy, zijn licht van stof en spannen niet aan de buik.

Top – Onbekend merk, heb ik al jaren
Legging – Primark
Sock sneakers – Bershka
Tasje – Longchamp Pliage

Iets sportiever is deze jeans look, maar ook hier ontbreekt er geen roze! Ik vind cropped tops zo leuk als je zwanger bent. Ze benadrukken je buikje zo mooi en kosten echt niets. Ik kocht deze cropped top in de sale bij H&M voor amper € 3. Het handtasje van Coton is ook nieuw aangekocht. Echt een super leuke crossbody voor dagelijks, en helemaal hip en trendy die strakke rechthoekige tasjes met ketting.

Cardigan – Dresslily (gifted)
Cropped top – H&M
Basic wit t-shirt – Esmara (Lidl zwangerschapskledij)
Zwangerschapsjeans – Esmara (Lidl zwangerschapskledij)
Tas – Coton
Schoenen – Adidas

Deze outfit is ook iets stoerder. Ik hou van de combinatie van stoer en vrouwelijke stukken. Ik combineerde mijn favoriete zwangerschapsjeans met mijn nieuwe Fila sneakers, mijn bloementop gifted by Dresslily en een supertof bordeaux kleurig velours vestje met capuchon van Hollister. Het was wat frisser die dag, dus een luchtig sjaaltje mocht niet ontbreken.

Vest – Hollister
Top – Dresslily (gifted)
Zwangerschapsjeans – Esmara (Lidl zwangerschapskledij)
Sneakers – Fila
Sjaal – Lokale shop

Deze glittertop van H&M is extra bijzonder voor mij. Dit is namelijk een cadeautje van mijn vriend, hij kwam er onverwachts mee thuis. Ik was er meteen gek op. Vrouwen en glitters, hè! Ook hier koos ik weer voor de balans tussen stoer, comfortabel en girly. Comfortabele sock sneakers combineerde ik met een geklede, trendy handtas en een touch of glitter.

Trui – H&M
Basic zwart t-shirt – Esmara (Lidl zwangerschapskledij)
Zwangerschapsjeans – Esmara (Lidl zwangerschapskledij)
Sock sneakers – Torfs
Handtas – Longchamp Roseau Python (SS 2020 collectie)

Niet veel anders dan de vorige outfit, maar met less glitter is deze look. Het truitje dat ik hier draag is ook zo’n basic waar ik vaak naar grijp. Ik hou van zwart en grijs, dat is gewoon altijd tijdloos mooi. Ik benadrukte mijn buikje met een witte tailleriem met strikje. Deze kreeg ik van mama, en met de zwangerschap is dit accessoire echt heel leuk bij talloze looks! Je haalt meteen het vormloze ballon effect weg 😉

Trui – H&M
Riem – cadeautje van mama
Zwangerschapsjeans – Esmara (Lidl zwangerschapskledij)
Sock sneakers – Torfs

Een tikkeltje “boerderij” achtig deze look, maar ik vond deze ook erg geslaagd. Met een geknoopt hemdje kan je gemakkelijk je mooie buikje accentueren. Stoere boots eronder à la Timberland en je bent echt een badass mommy-to-be. Ik droeg er deze beige jaren ’90 geïnspireerde oversized velours vest over (zie foto hieronder). Dit staat leuk met de boots. Een rugzakje op je schouder en je bent heerlijk casual sportief én bovendien zijn je voeten en je rug je dankbaar.

Vest – Primark
Hemd – Hollister
Basic zwart t-shirt – Esmara (Lidl zwangerschapskledij)
Zwangerschapsjeans – Esmara (Lidl zwangerschapskledij)
Boots – H&M

Het is helaas vaak dezelfde jeans, maar ik ben nu eenmaal van mening dat het idioot is veel aangepaste zwangerschapsbroeken te kopen, mits dit toch maar een tijdelijke periode is en het achteraf alleen maar in de kast blijft liggen. Ik investeer nu met de zomertemperaturen voornamelijk in jurkjes die ik achteraf ook nog kan dragen.

Wat vind jij van mijn looks? Welke is je favoriet? Volg OVDD op verschillende kanalen (Facebook, Instagram, Twitter) om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden. Fan van mijn make-up looks? Ontdek mijn eigen beauty shop OVDD Make-up voor talloze merkcosmetica. Snel geleverd en scherp geprijsd! Tot blogs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s