Dag lieve lezers,

Het is in feite even geleden dat ik een Weekly Photobook post heb gedeeld. De oorzaak ligt een beetje bij de opstart van mijn webshop, wat afgelopen maand heel wat tijd opgeslorpt heeft – maar dat is natuurlijk allemaal met plezier!

Ik moet soms even accepteren dat ik niet alles perfect kan: werken, een webshop uitbaten, een blog onderhouden, huishouden doen en zwanger zijn. Soms moet ik gewoon even accepteren dat bepaalde zaken op een lager pitje komen te staan. Dat is niet altijd eenvoudig met een “go go go” mentaliteit.

Ik merk nu, nu ik intussen 26 weken ver ben, dat bepaalde dingen wat moeizamer gaan. Dat is logisch natuurlijk en het is belangrijk dat ik de signalen niet negeer als dingen te zwaar worden. Tijdig rusten en vooral niet er tegenin gaan is de boodschap πŸ™‚

De afgelopen week was echt fantastisch. Ik geniet wel heel erg van mijn zwangerschap en van de nieuwe dingen die op mij afkomen. Het klopt wel wat ze in de volksmond zeggen: als je zwanger bent, straal je. Je voelt je echt op en top jezelf.

Zoals jullie weten hou ik echt van de simpele dingen. Voor mij hoeft een groots leven met luxe niet, de luxe vind ik in de dingen die er echt toe doen zoals omringd worden door de mensen die ik graag zie, mijn dieren en mijn huisje dat warmte en genegenheid uitstraalt. Het is fijn om te zien dat veel mensen vanwege de coronacrisis tot dit inzicht zijn gekomen.

Afgelopen week ging ik met mama naar de Opnieuw & Co, onze vaste stek waar we regelmatig gaan “thrift shoppen”. Wij “thriften” al voor het hip was, dat is het gekke eraan. Nu is het plots trendy om tweedehands te shoppen omdat het eco friendly is, maar toen ik dat al deed toen ik jonger was was het echt wel not done.

We ontdekten een nieuwe liefde: maxi dresses! Ik ben helemaal gek op deze trend. Ideaal tijdens de zomer, lekker luchtig en bovendien voelt het goed om te dragen tijdens de zwangerschap. Geen spannende bandjes of druk op je buik, heerlijk gewoon. Het oogt zo vrouwelijk zonder dat je er bloot bij loopt en je kan er zowel sandalen als sneakers onder dragen. Is het wat fris, dan kan je er perfect een jeans vestje over dragen.

Nog een voordeel: maxi dresses kan je ook nog dragen na je zwangerschap, het zijn niet echt specifieke maternity wear pieces. Dat maakt het een interessante investering! Ik vond bovenstaande maxi dress met Afrikaanse print bij Opnieuw & Co, kostte me amper € 4,5! Deze jurk staat zo leuk met mijn leather look sandaaltjes van Dresslily.

Verder vond ik nog enkele leuke spulletjes voor in ons huishouden: een roze plateautje met een quote en een theedoos met vintage look. Ik heb een zwak voor vintage doosjes om in de keuken te decoreren of om zelfgebakken koekjes in op te bergen. Ik vind het gewoon super gezellig. Zowel het plateautje als de theedoos kostten me amper € 0,60.

De doos moest niet lang wachten om gevuld te worden! Ik heb eens geprobeerd om M&M koekjes te maken. Je weet wel, zo van die malse oversized American cookies. Echt overheerlijk!

Ik gebruikte hiervoor het recept van Culy. De koekjes zijn echt gigantisch en bijzonder zoet, een ware caloriebom. Maar man, smullen dat je ervan doet! Het is ook echt heel eenvoudig om te maken en bovendien snel klaar. Deze koekjes moeten maar maximum 20 minuten de oven in. Ideaal voor als je niet echt iets zoet in huis hebt en even snel iets in elkaar wilt flansen. Je kan de M&M’s gerust ook vervangen door chocoladebolletjes.

Op het plateautje decoreerde ik geurkaarsjes. Heel gezellig als decoratie accent voor op tafel.

Afgelopen week heb ik zeker ook mijn bezigheid gehad met de webshop.

Ik heb alweer een hele hoop pakjes mogen versturen en ik heb ook een aantal nieuwigheden toegevoegd aan de webshop: cruelty free make-up, hand- en lichaamsverzorging en een heleboel nieuwe merken. Op de Instagram pagina van OVDD Make-up heb ik 500 volgers bereikt. Als bedanking naar jullie toe geef ik dan ook 5% korting op je volledige aankoop met de unieke kortingscode HAPPY5! Deze is zelfs geldig op sale items en kan gebruikt worden t.e.m. 12/07/2020.

Mijn konijntje Elvis mocht poseren voor de “Cruelty Free” fotoshoot, omdat deze merken niet getest zijn op dieren. Wat deed ze dat braaf! Het was zo schattig om te zien. Natuurlijk heb ik haar achteraf goed verwend met konijnensnoepjes. Ik was heel blij dat het gelukt was, want ik had het idee in mijn hoofd maar natuurlijk is het altijd een beetje afwachten hoe je dier zal reageren.

Ik kreeg ook de kans van Dresslily om opnieuw samen te werken. Het is echt fijn om lange termijn samenwerkingen te bekomen met merken. Ik ben erg tevreden van Dresslily. Ik heb al supermooie kleding en accessoires mogen ontvangen. Hierdoor heb ik in feite weinig zwangerschapskleding moeten kopen.

Toegegeven: deze floral maxi dress overtreft alles! Het was een beetje een gok toen ik het online bestelde, want het is immers niet eenvoudig om met je zwangere figuur overal flatterend in te passen. Ik bestelde deze jurk in maat M en hij zit heerlijk. De print is prachtig, de stof is van hoge kwaliteit en lekker luchtig. Ik bestelde er in dezelfde stijl sandaaltjes bij, een weekendtas en vlinder oorbelletjes. Deze look is echt wel mijn topfavoriet voor de zomer.

De witte sandaaltjes hebben chunky heels en een mooi bloemendesign vooraan. Het fijne vind ik dat ze ruim en comfortabel zitten en toch ook elegant en trendy zijn. Als bijna-hoogzwangere op stiletto’s lopen is niet bepaald een ideaal scenario, dus het is soms zoeken naar de juiste items die een alternatief bieden en je elegant laten ogen zonder dat je bij wijze van spreken ieder moment je nek kan breken πŸ˜‰

Zo, dat waren mijn belevenissen van de afgelopen week. Hoe is jullie week verlopen?

Volg OVDD op sociale media en via onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden. Je ontvangt een gratis blog guide bij je inschrijving. Ontdek mijn beauty shop:Β OVDD Make-up, waar je merkcosmetica aan kleine prijsjes kan verkrijgen. Bedankt voor het lezen, tot snel!

2 reacties op β€˜Weekly Photobook: M&M Koekjes, Een Liefde Voor Maxi Dresses & Nieuwe Thrift Shop Finds’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s