Dag lieve lezers,

Mijn buikje is intussen al een ware buik geworden! Mijn klein ventje groeit stevig voort in de buik en ik ben gewoon supertrots op hem ❤

Hoe fantastisch ik het ook vind, ik moet wel even wennen aan de aanwezigheid van die buik en qua kleding wordt het er niet makkelijker op. Ik merk dat kleedjes het handigste zijn in de zomer. Zoals je in vorige posts al kon bemerken heb ik een zwak voor maxi dresses, maar niet alleen dat! Ik ben ook fan van de strakke, simpele modelletjes. Als toekomstige mama is het fijn je rondingen ook te showen. Zo heb ik een supertoffe maternity dress gevonden van H&M Mama bij de kringloopwinkel. Hij kostte me maar € 4,5.

Het is een eenvoudig kleedje in een luchtige stof, handig in de was en meteen ook weer droog. Het bevat een grijs-zwart-wit motiefje. Ik draag buiten mijn maniakale roze-fase ook best veel zwart – zeker voor sportieve looks is dit jurkje echt fantastisch.

Het leuke is ook dat ik sok sneakers heb van Bershka in exact hetzelfde motief – hoe cool is dat? Ik combineerde ze meteen met dit jurkje en dan met mijn go-to Pliage Club in het zwart. Echt een hele leuke outfit die heerlijk comfy zit in de zomer.

Wat vinden jullie van dit jurkje? Laat een leuke reactie achter! Ik lees ze met plezier.

Volg OVDD op sociale media en via onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden. Je ontvangt een gratis blog guide bij je inschrijving. Ontdek mijn beauty shop: OVDD Make-up, waar je merkcosmetica aan kleine prijsjes kan verkrijgen. Bedankt voor het lezen, tot snel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s