Dag lieve lezers,

Vanaf vandaag starten de Summer Deals op mijn webshop en dit nieuws deel ik heel graag met jullie! Zo kan je vanaf nu genieten van maar liefst 20% korting op ALLES! Geen beperkingen, dus ook geldig op sales items en een minimum aankoopbedrag is niet vereist. Zie je door de voordelen het bos niet meer? Check deze blogpost waarin ik al jouw zomervoordeel op OVDD Make-up even opsom en de meest gestelde vragen.

Welke acties en promoties gelden er nu op OVDD Make-up?

  • 20 % korting met de kortingscode SUMMERDEALS – geldig t.e.m. het einde van juli 2020
  • OVDD Make-up Spaarkaart: deze wordt automatisch geactiveerd vanaf dat je je registreert op OVDD Make-up. Bij je tiende aankoop ontvang je 10% korting met een unieke kortingscode voor jou én een geschenkje bij je bestelling
  • Gratis verzending vanaf € 50

Het fijne is dat alle voordelen cumuleerbaar zijn.

Ik heb een vraag, hoe kan ik OVDD Make-up bereiken?

Vanaf nu hebben wij een LiveChat functie op de webshop zelf. Dit is een erg eenvoudige, laagdrempelige manier om contact op te nemen met ons voor al je vragen. Dit kan gaan over ons productengamma waarbij wij instaan voor persoonlijk advies of over het bestelproces. Wij geloven er niet in dat de verkoop stopt na de kassahandeling, heb je nadat je je producten ontvangen hebt nog vragen dan beantwoorden wij deze ook met plezier. Je vindt de LiveChat functie via het roze tekstballonnetje rechts onderaan op iedere pagina.

Wat is jullie bestselling product?

Zonder twijfel de Rimmel Royal Blush in perzikkleur.

De innovatieve Royal Blush Crème van Rimmel kan je echt gelaagd aanbrengen voor het gewenste kleureffect. Dankzij de crèmige textuur is deze blush echt ideaal om te blenden. Het zorgt voor een onmiddellijk frisse, gezonde blozende uitstraling van de huid. Breng de blush aan nadat je foundation of poeder hebt aangebracht of gebruik enkel de blush om de huid te doen opleven voor een natuurlijke look. Niet vettig van textuur. Langhoudend. 

Welke producten gebruik je zelf?

De producten die ik verkoop, gebruik ik meestal ook zelf om zo de kwaliteit te garanderen. Mijn huidige favorieten kan je terugvinden op de pagina Isa’s Choice. Momenteel in mijn make-uptasje vind je: Rimmel Magnif’Eyes Eye Oogschaduw Palette – 003 Grunge Glamour, Max Factor Masterpiece Max Mascara Black en de Rimmel Brow This Way Brow Styling Gel With Argan Oil 001 Blonde. Foundation draag ik nu wel niet omdat ik voor mijn werk de ganse dag een mondmasker aan moet, maar normaal gezien gebruik in de Rimmel Fresher Skin SPF 15 Natural Finish Foundation 303 True Nude. Om mijn make-up te verwijderen gebruik ik mijn wasbare Make-up Remover Doek. Helaas is dit product uitverkocht.

Welke producten hebben jullie voor de zomer?

Onze zomercollectie bestaat momenteel uit verschillende categorieën. Zo hebben we een aanbod Selftanning, met de Sunkissed Body Primer Prep & Maintain Longer Lasting Tan en de Nuage Glow Self Tanning Mitt Want. Schitteren in de zon doe je met onze highlighters, zo hebben we de Iconic London Prep-Set-Glow Sprays, het Sleek Distorted Dreams Highlighting Palette en het Technic Colour Fix 2 Highlighter Palette. Sprekende oogmake-up looks creëer je met het W7 Make-Up Life’s a Beach Eyeshadow Pallet. Lekker ruiken was nog nooit zo simpel met de Zoella Beauty Blissful Mistful Fragranced Body Mist. Een heerlijk verfrissende douche bij warme temperaturen kan met de Zoella Beauty Soak Opera Bath & Shower Cream. Ontdek het volledige aanbod op OVDD Make-up.

Veel shopping plezier, beautylovers!

Volg OVDD op sociale media en via onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden. Je ontvangt een gratis blog guide bij je inschrijving. Ontdek mijn beauty shop: OVDD Make-up, waar je merkcosmetica aan kleine prijsjes kan verkrijgen. Bedankt voor het lezen, tot snel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s