Hi lieve lezers,

Mits ik de voorbije maanden meer thuis dan op het werk vertoef, komt dat Netflix abonnement toch van pas! In feite kan ik er nu pas echt van profiteren. Zeker nu ik in het laatste trimester van de zwangerschap zit en alle taken als bergbeklimmen aanvoelen, is het fijn om even de zetel in de ploffen en een schaamteloze vrouwenserie te bingewatchen. Moet kunnen, toch?

Ik deel graag mijn favorieten met jullie.

Good Girls

De eerste serie die op mijn favorietenlijst staat, is Good Girls. Het volgt drie vrouwen, waaronder twee zussen, die alle drie kinderen hebben. Ze zijn het gewone leven beu waarbij ze telkens iedere euro moeten omdraaien om rond te komen. Impulsief besluiten ze een supermarkt over te vallen. Maar dit eindigt anders dan verwacht, want de kluis van de supermarkt blijkt veel meer geld te hebben dan ze planden te stelen. Ze komen thuis met tassen boordevol geld. Maar van waar komt al dat geld? Al snel raken ze verzeild in een web van criminaliteit die hen van het ene misdrijf naar het andere brengt. Maar willen ze wel stoppen en terug brave huismoeder spelen?

Drie seizoenen staan nu op Netflix, deze heb ik allemaal bekeken. Volgens het internet zijn ze sinds mei bezig met seizoen 4 op te nemen, jippie!

Gossip Girl

Gekend door iedereen en een serie die intussen is afgelopen, is Gossip Girl. De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Cecily von Ziegesar. Gossip Girl gaat over een stel rijke tieners die leven aan de Upper East Side van New York. Gevuld met de nodige drama, romantiek en intriges is deze serie puur entertainment.

Gossip Girl is een online blogger die alle sappige roddels met iedereen deelt, maar haar identiteit houdt ze geheim. De vraag is: wie is Gossip Girl?

Alle 6 seizoenen staan intussen op Netflix.

The Letdown

Ben je in blijde verwachting en op zoek naar een realitycheck? Kijk: The Letdown. Alle clichés en strubbelingen na het krijgen van een kind komen hierbij aan bod. Je job die wordt ingenomen door een betere werknemer, het oneindige slaapgebrek, het gebrek aan intimiteit met je partner, je eigen uiterlijk dat verwaarloosd wordt, de competitie met de “perfect moms”, enzovoort. Allemaal met de nodige dosis humor én absurde situaties die je meteen doen lachen. Plezier gegarandeerd!

The Letdown bestaat uit 2 seizoenen, waarbij de laatste aflevering echt fungeert als finaal slot. Ik vond het wel jammer, want ik had met plezier een derde seizoen gezien!

Yummy Mummies

De Yummy Mummies reeks is absoluut fantastisch! Het is echt wel een reality reeks, dus geen acteerwerk. Deze serie volgt vier dames tijdens hun zwangerschap en achteraf om een beeld te krijgen van motherhood. Het leuke is dat je bij deze serie echt overrompeld wordt door glitter en glamour. Ben je echt een girly girl die houdt van fashion en make-up (waarschijnlijk wel anders was je niet op mijn blog terechtgekomen), dan vindt je deze reeks gegarandeerd top. Drama verzekerd.

Op Netflix staan 2 seizoenen. Ik heb ze allebei bekeken. Het is nog niet zeker dat er een derde seizoen komt, duimen maar!

Wat zijn jouw favoriete Netflix series? Heb jij ook guilty pleasures? Laat een leuke reactie achter. Ik lees ze met veel plezier! Vergeet OVDD niet te volgen op sociale media om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden. Bedankt voor je bezoekje en tot blogs! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s